• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.01.2020

01:33

IZGUBIO SAM BRATA! O'Nil neutešan: VOLIM TE, NE POSTOJE REČI KOJIMA MOGU DA ISKAŽEM  BOL!

NBA

IZGUBIO SAM BRATA! O'Nil neutešan: VOLIM TE, NE POSTOJE REČI KOJIMA MOGU DA ISKAŽEM BOL!

Podeli vest

Nekadašnji Kobijev saigrač Šakil O Nil oglasio na tviteru povodom smrti legendarnog košarkaša

- Kobi je bio više od sportiste, bio je porodičan čovek. To je bilo nešto što nas je najviše povezivalo. Uvek bih zagrlio njegovu decu, baš kao i on moju. Njegova Đijana je rođena istog dana kao i moja najmlađa ćerka - napisao je nekadašnji Kobijev saigrač.

 

 

Jedan od najboljih centara u istoriji NBA lige se nije zaustavio na ovim rečima.

SRCE DA PUKNE! Ovako je Kobi PRIČAO O ĆERKI ĐIJANI SA KOJOM JE POGINUO u užasnoj nesreći!

Ne postoje reči sa kojima bi iskazao bol koju imam kada sam saznao za ovu tragediju. Izgubio sam moju drugaricu Đijana i mog brata Kobija. Volim te. Moje saučešće porodici - dodao je Šek.

 

 

Njih dvojica su tokom karijere imalu čudan odnos, prvo su bili najbolji tandem u ligi koji je osvojio zajedno tri NBA prstena, a onda je došlo do sukoba kada Šakil napustio Lejkerse.

Ipak, njih dvojicu su se pomirili, a Šek je prisustvao poslednjem Kobijevom Al Star meču, gde se vidilo da su nekadašnji kolege opet u dobrim odnosima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija