• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

09:00

SUZE SAME IDU! Potresno pismo supruge Kobija Brajanta! Zašto ja da se budim, a moje Điđi nema!

NBA

SUZE SAME IDU! Potresno pismo supruge Kobija Brajanta! Zašto ja da se budim, a moje Điđi nema!

Podeli vest

Vanesa Brajant, supruga Kobija i majka Điane, podelila je potresno pismo na Instagramu

Od 26. januara i kobnog pada helikoptera kada su Kobi, Điana i još sedam osoba poginuli, Vanese ne prestaje da misli o mužu i ćerkici. 

- Nerado prepuštam svoja osećanja rečima. Moj mozak ne prihvata da Kobija i Đane više nema. Ne mogu u isto vreme da shvatim da nema njih dvoje. Dok pokušavam da proceuiram da nema Kobija, moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada neće vratiti. Sve je pogrešno. Zašto ja da se budim sledećeg jutra, a da moja devojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio život.

OVAJ ČOVEK PRAVI ČUDA! Denver je gubio 23 razlike, a onda je na scenu stupio MONSTRUM NIKOLA JOKIĆ! (VIDEO/FOTO)

ZVER IZ SRBIJE! Amerikanci se klanjaju Jokiću, naš as je IGRAČ NEDELJE u NBA! (VIDEO)

 

Onda shvatam da moram biti jaka za moje tri ćerke. Ljuta sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali i zahvalna što sam ovde sa Natalijom, Biankom i Kapri. Znam da je to normalno. To je deo procesa tugovanja.

TEŠKO JE, POSEBNO KADA SE SETIM KOBIJA! Karter najavio kraj: Ne mogu više da radim stvari koje sam nekada radio!

(VIDEO) ČISTA EMOCIJA NA DODELI OSKARA! Holivud se poklonio Kobiju: Svi su gledali u jedno SPECIJALNO odelo!

 

Samo sam htela da podelim to kako se neko oseća kada doživi takav gubitak. Bože, volela bih da su ovde i ova noćna mora bi bila gotova. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite da se molite za njih - napisala je Vanesa na Instagramu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija