• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

15:26

JEDE SRA*A, PA JE*ENO ZAKUCA PREKO SVIH! Nećete verovati kako se hrani Lebron Džejms

NBA

JEDE SRA*A, PA JE*ENO ZAKUCA PREKO SVIH! Nećete verovati kako se hrani Lebron Džejms

Podeli vest

Tristan Tompson, prijatelj Lebrona Džejmsa i njegov nekadašnji saigrač iz Klivlend Kavalirsa, kaže da se Kralj ne hrani baš preterano zdravo

Pitajte ga šta jede za doručak. Uzme pet prženica i natopi ih sirupom od jagoda i bananama. Onda pojede omlet od četiri jaja, pa izađe na teren i je*no zakucava preko svih. To nema nikakvog smisla - kaže Tompson i dodaje:

AKO NE BUDEM UMORAN IGRAĆU ZA REPREZENTACIJU! Kako će navijači reagovati posle ovih reči!

(VIDEO) KORACI K'O LAKI OBLACI! Zakucavanje sezone: Lebron leti, ali stvarno!

 

- Jede desert posle svakog jela. Nekada ode na jednonedeljnu dijetu, te veganske gluposti, ali doslovno jede tako da nema smisla. On je jedinstven, jede sranja.

Tompson priznaje kaže da je jednom pokušao da kopira Džejmsovu ishranu.

- Probao sam jedne godine i jednostavno nije išlo. Počeo sam da se gojim. Mislim, za njega očito funkcioniše. Obožava slatko. Neverovatno je kako njegovo telo sve to sagori.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija