• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

17:11

ČOVEČE, KOBI JE POGINUO! HAUARD JE PLAKAO U WC! Dejvis otkrio NAJPOTRESNIJE MOMENTE iz aviona!

NBA

ČOVEČE, KOBI JE POGINUO! HAUARD JE PLAKAO U WC! Dejvis otkrio NAJPOTRESNIJE MOMENTE iz aviona!

Podeli vest

Komemoracija Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Điani održana je u "Stejpls centru", domu LA Lejkersa

Svet se oprstio od tragičnog nastradalog košarkaša koji je sa ćerkom i još sedmoro ljudi poginuo u padu helikoptera 26. januara.

(VIDEO) OVAKVOG GA JOŠ NISTE VIDELI! Džordan u SUZAMA! Potpuno je slomljen...

(VIDEO) POSLEDNJE ZBOGOM! Vanesa u suzama pričala o Kobiju i ćerki, sve je stalo u AMERICI!

 

"Proslavi života" kako je bila nazvana ova ceremonija odavanja pošte prisustovale su brojne NBA legende, bivši saigrači i sadašnje velike zvezde lige, kao i kompletna ekipa Lejkersa. Među njima je bio i Entoni Dejvis koji je ovom prilikom ispričao kako je izgledao trenutak kada je tim saznao da je poginula Crna mamba, što se dogodilo u avionu prilikom povratka sa gostovanja u Filadelfiji.

Foto: Reuters

 

- Ne mogu da spavam u avionu i obično gledam nešto na iPad-u. Gledao sam "Avengers: Endgame" i bio fokusiran na film. Onda sam video da mi Dvajt Hauard i Demarkus Kazins mašu i pokazuju da skinem slušalice. Onda mi je Hauard mi je rekao: Čoveče, Kobi je poginuo. Pitao sam: Koji Kobi, bio sam siguran da to nije Kobi Brajant - otkrio je Dejvis.

(VIDEO) NOVI SNIMAK PADA KOBIJEVOG HELIKOPTERA! Biciklista je sve slučajno zabeležio, JEZIVO!

SUZE SAME IDU! Potresno pismo supruge Kobija Brajanta! Zašto ja da se budim, a moje Điđi nema!

 

Kako kaže nakon toga je on bio taj koji je probudio Lebrona Džejmsa i saopštio mu strašne i tragične vesti.

- Opet su mi ponovili da je to Kobi, ali nisam prihvatio da je to on. To me pogodilo, nisam mogao da verujem. Lebron je spavao u tom trenutku, a oni su mi objašnjavali da je Kobi poginuo u padu helikoptera. Počeo sam da budim Brona i vičem mu: "Budi se, budi!" Svi su onda upalili internet da vide šta se to događa. Ni Džejms nije verovao i bio je u šoku. Samo nam je govorio da ga prestanemo zafrkavati. Bila je to kao scena iz filmova. Strašno je bio pogođen i povređen. Hauard je pobegao u WC, ali svi smo čuli kako jeca i plače i onda je krenulo... Džejms nije mogao da se suzdrži. Bio je to najduži let ikad za mene - ispričao je Dejvis.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija