• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

13:09

NEVIĐENA PRIČA, KAKVA LJUDINA! Bobi je ODBIO 21.000.000 DOLARA! Da, dobro ste pročitali!

NBA

NEVIĐENA PRIČA, KAKVA LJUDINA! Bobi je ODBIO 21.000.000 DOLARA! Da, dobro ste pročitali!

Podeli vest

Legendarni Greg Popović pričao je o našem Bobanu Marjanoviću, njegovom dolasku u Sant Antonio koji je napustio posle godinu dana i neverovatnon potezu našeg reprezentivca

Marjanović je u leto 2015. godine potpisao jednogodišnji ugovor sa Sparsima vredan 1.200.000 dolara i posle privikavanja u Razvojnoj ligi je dobio šansu u kod Grega Popovića.

Beležio je desetak minuta na parketu  i 5,5 poena u proseku. Ali, saradnja nije potrajala, završena je posle samo godinu dana.

Detroit Pistonsi su ponudili Marjanoviću trogodišnji ugovor vredan 21.000.000 dolara. San Antonio nije mogao da izjednači ponudu i morao je da pusti srpskog košarkaša.

Anketa

 

(VIDEO) KAD JE FRKA POZOVI BOBIJA! Marjanović zbog OVOG poteza dobio ovacije cele hale, Gudura dao osam poena!

(VIDEO) OVAKO BOBAN MARJANOVIĆ PUCA TROJKE! Bobi DOKUSURIO Kingse, potez Srbina o kome će se pričati...

 

 

- Išli smo u Evropu po njega i on je osećao neku vrstu lojalnosti prema nama. Nekako smo mu objasnili da lojalnost ne treba da ide toliko daleko i da pre svega treba da razmišlja o svojoj porodici. Ljudi uvek treba prave izbore vodeći računa prevashodno o porodici - otkrio je Greg Popović za američke medije.

Foto: AP/Photo

 

Ali, Bobi nije hteo da ide. Popović kaže da je Marjanović bio odlučan u nameri da ostane u San Antoniju za manje para, ali da su ga on i agent nagovorili da prihvati ponudu.

On je inteligentna osoba, nije idiot. Ali i agent je morao da priča sa njim. Ne sećam se sada da li ga je još neko tada nagovarao da prihvati ponudu... Ali brzo se razumeo i shvatio da je to logičan potez za njega. Nekada radimo neke stvari zato što mislimo da je to najbolje za nekog drugog. A kada možeš da uradiš nešto što je dobro i za tim, i za igrača, onda još bolje.

(VIDEO) SRBIN NIJE ODIGRAO NI MINUT, ALI JE BIO U CENTRU PAŽNJE! Pogledate šta je Bobi uradio!

(VIDEO) KAD JE NA TERENU, BOBI MOŽE SVE! Srbin dobio šansu i odigrao odlično!

 

Popović je nastavio da hvali Bobijeve ljudske i sportske kvalitete.

- On je jedan od najboljih momaka koje sam upoznao u karijeri. Jedinstven tip. Pažljiv, prijatan i uvek dobro raspoložen. Mnogo je bolji igrač nego što vi svi mislite! Ne može biti veći profesionalac i bolji saigrač od njega. Uvek ćemo biti tu za njega, a verujem da sada i u Mavsima tako razmišljaju.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija