• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2020

12:41

BRUKA I SRAMOTA! Njujork Niksi izbacili najvernijeg navijača: Spajkl Li više ne ide na utakmice!

NBA

BRUKA I SRAMOTA! Njujork Niksi izbacili najvernijeg navijača: Spajkl Li više ne ide na utakmice!

Podeli vest

Bruka Njujork Niksa se nastavlja... Na terenu već godinama nižu samo poraze, a sada su uspeli da oteraju i jednog čoveka koji je više od 30 godina uz ovaj tim

Čuveni reditelj Spajk Li je mnogo ljut! On je odlučio da ne prisustvuje mečevima Niksa do kraja sezone nakon što su ga je u ponedeljak maltretiralo obezbeđenje.

Spajk je kao i u prethodnih 28 godina ušao na ulaz za zaposlene u "MSG", uredno su mu otkucali kartu, da bi ga potom obezbeđenje prisililo da napusti lift koji je vodio do dvorane.

Li kaže da je skoro 30 godina koristio ulaz iz 33. Zapadne ulice, uključujući i prethodnu nedelju, kuda obično ulaze predstavnici medija, zaposleni i hendikepirane osobe.

(VIDEO) ČISTA EMOCIJA NA DODELI OSKARA! Holivud se poklonio Kobiju: Svi su gledali u jedno SPECIJALNO odelo!

- Stavite mi lisice i uhapsite me kao brata Čarlsa Ouklija - rekao im je Li, podsetivši na incident od pre nekoliko godina u "Gardenu" kada je obezbeđenje izbacilo bivšeg igrača Niksa.

Niksi su u saopštenju naveli i da su dve strane rešile problem nakon što se Li rukovao sa predsednikom kluba Džimom Dolanom, uz fotografiju loše rezolucije napravljenu skoro sa vrha dvorane.

- Dolan me uznemiravao - odgovorio je Li na ovo.

Sprdnja, nema šta...

Bonus video:

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija