• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2020

13:27

(VIDEO) KOŠARKA POSTALA MMA! Dončić dobio koleno u glavu, Slovenca ozbiljno PREBILI!

NBA

(VIDEO) KOŠARKA POSTALA MMA! Dončić dobio koleno u glavu, Slovenca ozbiljno PREBILI!

Podeli vest

Neće Luka Dončić po dobrom pamtiti utakmicu Dalasa i Indijane... Dobio je mladi Slovenac ozbiljne batine, a njegov tim je i poražen

Luka je dobio ozbiljne batine, posle meča novinarima je otkrio koliko je besan.

- Udarili su me po licu i to bi trebalo da bude faul. Trebalo je to da pogledaju. Mislim da je pravilo da kada te udare u lice onda to treba da bude nameran prekršaj. Udarili su me tri puta, dva puta nije bilo faula - rekao je Dončić.

Slovenac je dobio i udarac kolenom u glavu, a sve to delovalo je više nego bolno:

 

 

Luka igra zaista sjajno, a grubom igrom je ovoga puta zaustavljen...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija