• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2020

21:55

(FOTO/VIDEO) NJU JE JOKIĆEV SAIGRAČ SNIMAO KAKO GA O*ALNO ZADOVOLJAVA! Oglasila se ODBOJKAŠICA o kojoj svi pričaju!

NBA

(FOTO/VIDEO) NJU JE JOKIĆEV SAIGRAČ SNIMAO KAKO GA O*ALNO ZADOVOLJAVA! Oglasila se ODBOJKAŠICA o kojoj svi pričaju!

Podeli vest

Veliki skandal desio se u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što je privatni snimak Džamala Mareja, na kom se vidi njegova devojka koja ga oralno zadovoljava, isplivao u javnost i to putem Instagrama

U međuvremenu je otklrivenmo da se devojka zove Harper Hempel, bavi se odbojkom, a nedavno je obrisala sve svoje naloge na društvenim mrežama.

(FOTO) DOK SVET BIJE BITKU SA KORONOM, ON BRINE ZA PORUDŽBINE! Poznati fudbaler izazvao gnev fanova zbog svoje objave!

Ipak, otvorila je novi na Instagramu i njena prva objava je bila vezana upravo za taj seks skandal:

 

 

Prvo i najvažnije, želim da kažem da svi grešimo, ali smatram da ovo treba rešiti. Nažalost, eksplicitni video snimak o meni slučajno je postavljen na Džamalov nalog.

- Želim da iskoristim ovaj trenutak da se izvinim svim obožavateljima, deci i posebno javnosti. Ovo je naša privatna stvar i deljenje snimka treba zaustaviti. Hvala svima koji su nas razumeli u ovom trenutku i podržali - napisala je Harper.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Majmun Dzordz

pre 4 godine

....i sta sada?? Svi ostale su prepostene?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija