• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

08:59

(FOTO) TOOOO NAGETSI, AMERIKA NA NOGAMA! Denver VOLI Srbiju, RASPAMETIĆE vas potez Jokićevog kluba!

NBA

(FOTO) TOOOO NAGETSI, AMERIKA NA NOGAMA! Denver VOLI Srbiju, RASPAMETIĆE vas potez Jokićevog kluba!

Podeli vest

Denver Nagetsi napravili su sjanu akciju "Koracima Nikole Jokića". NBA franšiza promoviše Srbiju, ovoga puta manastir Studenicu koji se našao na ruti srpskog reprezentativca

A na ulazu Jokića čeka zemljak, kolega iz nacionalnog tima i takođe NBA igrač - Bogdan Bogdanović.

Šta reći? Svakla čast Denveru koji promoviše Srbiju i naše kulturno-istorijske spomenike kao što je manastir sagrađen, 1190. godine - zadužbinu Stefana Nemanje, jedan od najvećih i najbogatijih manastira Srpske pravoslavne crkve nedaleko od Kraljeva.

SJAJAN GEST! Zvezda pomogla najstarijim članovima kluba!

ŠTA ĆE BITI SA KOŠARKOM U REGIONU? Oglasio se prvi čovek ABA lige: Ovo se neće svideti navijačima Partizana!

 

 

 

 

 

Nagetsi su inače potvrdili da niko od košarkaša nije zaražen korona virusom. Jedan od članova osoblja Denvera bio je pozitivan na Covid-19 te je NBA tim doneo dodatne mere. Ispostavilo se da u timu nema pozitivnih rezultata, ali su u Koloradu zadržali izolaciju.

(VIDEO) ŠAMPIONI SU ODGOVORNI! Jokić ima poruku za CELU SRBIJU, važno je da ga poslušamo!

U BEOGRADU SAJAM, U NIŠU ČAIR! Hala u kojoj se igra Kup Radivoja Koraća postaje centar za smeštaj obolelih!

 

Jokić je u obaveznoj izolaciji proveo 14 dana pošto je pre dve nedelje Denver objavio kako je jedan od članova organizacije zaražen koronom.  Kako u Americi ima sve više zaraženih, nema sumnje da će košarkaši, ali i ostali članovi Nagetsa, i dalje ostati u nekoj vrsti karantina kako se ne bi izlagali opasnosti.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija