• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

11:42

ŠTA ĆE REĆI DURENT? Voriorsi priznali: Nismo uživali, druga titula s Kevinom bila odrađivanje posla!

NBA

ŠTA ĆE REĆI DURENT? Voriorsi priznali: Nismo uživali, druga titula s Kevinom bila odrađivanje posla!

Podeli vest

Predsednik i generalni menadžer Golden Stejt Voriorsa Bob Majers priznao je da druga titula sa Kevinom Durentom nije bila uživanje

Kevin Durent je dva puta bio šampion lige sa Voriorsima, poslednji put sezone 2017/18. Voriorsi su pre četiri godine napravili jednu od najvećih trejd bombi kada su doveli Durenta iz Oklahoma Siti Tandera. 

KUKOČ REŠIO DA SE OTVORI SRBIMA! Evo po čemu je "Poslednji ples" dobio ime!

RANA KOJA NIKADA NIJE ZARASLA! Brutalno ubistvo Džordanovog oca, optužbe, laži i pokajanje!

 

- Druga titula sa Kevinom je bila... Kao da smo uradili ono što je trebalo da uradimo, da je to bio dobro odrađen posao. To nije bilo uživanje. Siguran sam da se mnogo ljudi oseća drugačije. Nije niko bio kriv za to. Jednostavno, ona nije imala nikakvu težinu -  izjavio je Majers.

Durentu javnost osporava i tu i prethodnu titulu sa "ratnicima", pošto je u tu ekipu, koja je već imala tri Ol-stara, došao nakon što ga je izbacila iz plej-ofa sa Oklahomom posle prednosti od 3-1 u finalu Zapada.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija