• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

07:50

BOGDAN BAŠ IMA PETLJU! Lagao je Vujoševića i ŽESTOKO NAGRABUSIO, a tek kako je RAZBESNEO ŽOCA!

NBA

BOGDAN BAŠ IMA PETLJU! Lagao je Vujoševića i ŽESTOKO NAGRABUSIO, a tek kako je RAZBESNEO ŽOCA!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa, održao je još jedan humanitarni lajv na "Fejsbuku", skuplja donacije za humanitarnu pomoć, odgovara na pitanje navijača...

Srpski košarkaš u saradnji sa "United nation foundation", koja skuplja donacije za borbu protiv koronavirusa, prikuplja sredstva koja će otići onima kojima je najpotrebnije.

Bogdanovića su pitali za zanimljivu anegdotu sa Duletom Vujoševićem.

- Imao sam zadatak da pogledam film. Knjigu sam pročitao, potom i jedan film, a onda mi je dao i drugi da pogledam, Lovac na jelene. To je film gde je na kraju ona scena gde snajperom nišani jelena i na kraju treba da odluči da li da puca ili ne, i skloni nišan. Pitao me je šta se dešava na kraju filma, da li lovac ubija jelena ili ne, a ja nisam imao pojma jer nisam gledao - kazao je Bogdanović i dodao:

DOLAZILI SMO U 6 UJUTRU.... Evo kako je VOJNIČKI SISTEM od Bogdanovića napravio mašinu!

EGZODUS U FENERBAHČEU! Košarkaši zbog neisplaćenih plata napuštaju ekipu Željka Obradovića?

 

- Rekao sam mu "da", nakon čega me je poslao na tribine da trčim uz stepenice. Kada sam se vratio ponovo me je pitao i odgovorio sam sa "ne", na šta me je upitao: 'Je l si gledao film?'. Odgovaram mu: 'Nisam'. A on me pita: 'Pa što lažeš? Aj sada ponovo 20 stepenica - ponovo se nasmejao sropski as. 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Imao je Bogdan Bogdanović zanimljive situacije i sa Željkom Obradovićem. 

- Utakmica sa Barselonom. Bio sam nešto nervozan, ne ide kako treba, sve ide loše, a mi se borimo za plej-of. Pokušavamo da pobedimo, a Barsa je van plej-ofa. Bio sam ljut posle prvog poluvremena, ne mogu da se setim zbog čega. Nisam imao nijedan šut na koš. Željko na poluvremenu dolazi besan, pušta klip, tri klipa i pita me "Je l hoćeš da šutneš? Je l hoćeš da šutneš? Nećeš, a? Dobro". Uzeo je i nacrtao dva napada za mene da se odigraju na početku drugog poluvremena. Rekao mi je da ako sada ne šutnem, da me vadi i da idem odavde. Primoravao me je da šutnem. Pobedili smo utakmicu i prišao mi je i rekao: "Kada si lider mora da preuzmeš takve stvari na sebe".

Pričao je košarkaš Kingsa i o selektoru košarkaške reprezentacije Srbije Igoru Kokoškovu.

- Njegovo znanje ne treba da bude upitno. Znate i sami da nas je on dobio u finalu sa Slovencima. Dobili su nas Slovenci, ali je on bio trener. Mislim sve najbolje o njemu, mislim da zastupa prave stvari a to su razvoj mladih, nešto da se ostavi iza nas, da ima prostora i za nove generacije i nove ljude, to je odlika velikih trenera. Mislim da će to uraditi i uspeti. Ima trenerski talenat da prepozna mladog igrača i voli da radi sa mladima, ja sam malo stariji za njega.

 

 

Prisetio se  čuvenog koša protiv Los Anđeles Lejkersa kada je pogodio za pobedu uz zvuk sirene.

- Gledao sam i Peđu i Divca kako igraju protiv Lejkersa, svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali sam uspeo da se skoncetrišem i zamislim pokret koji sam milion puta ponovio na treningu. Nedelju dana pre toga sam se šalio sa pomoćnim trenerom, rekao mi je: "Ajde da vežbamo neki šut (step bek) i mora da daš koš za pobedu". To smo radili. Otvorila mi se šansa posle nedelju dana (da ponovim taj pokret), imao sam sreću da nisam dugo čekao. Još jednom se potvrdilo da se rad isplati.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija