• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2020

15:30

ISPAO JE PRAVA B*DALA SPRD*JUĆI SE SA KORONOM! Gober ima poruku za KRTITČARE!

NBA

ISPAO JE PRAVA B*DALA SPRD*JUĆI SE SA KORONOM! Gober ima poruku za KRTITČARE!

Podeli vest

Francuski košarkaš Rudi Gober govorio je o kritikama koje je dobio na svoj račun zbog činjenice da je rukama dodirivao mikrofon iako u tom trenutku nije znao da je zaražen Kovidom

Centar Jute Džez je prvi NBA košarkaš koji je bio pozitivan na testu na koronaviru...

CRVENO-BELI OBJAVILI SJAJNE VESTI! Zvezda: Nema više zaraženih koronom!

- Ja sam srećan sada, osećam se dobro. Presrećan sam što se vraćam košarci i svom timu, vraća se konkurentnost u ligu. Spreman sam da izađem na teren i da osvojim šampionat. To je cilj. Da budem iskren, posle svega što smo prošli kao tim i posle svega što je svet prošao, to će biti sjajan povratrak normalnog života.

 

 

- Nije lako kada vam ceo svet šalje negativne poruke, preti vam, svi vas osuđuju. Bilo je mnogo negativne energije. U isto vreme, ne mogu da budem ljut. Ljudi samo procenjuju na osnovu onoga što su videli, to je njihova percepcija. Ponekad donose sud o nečemu na osnovu jednog video snimka, jednog intervjua, jednog čina.

Foto: printscreen

- Ne mogu da kontrolišem tuđa mišljenja, ali mogu svoje postupke. Mogu da kontrolišem stvari koje radim za ljude oko sebe, za zajednicu, za svoje saigrače na terenu ili van njega. Sve te stvari mogu da kontrolišem i to je ono što mi je zaista važno- zaklučio je Gober.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija