• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2020

08:01

(VIDEO) DOBRA PARTIJA NAŠEG CENTRA! Bobiju niko ne može ništa! Kad Srbin igra rivali se kiselo smeju!

NBA

(VIDEO) DOBRA PARTIJA NAŠEG CENTRA! Bobiju niko ne može ništa! Kad Srbin igra rivali se kiselo smeju!

Podeli vest

Malo je ostalo do restarta NBA lige, a timovi i utakmice zagrevanja shvataju ozbiljno. Indijana Pejsersi savladali su Dalas Maverikse 118:111 uz još jednu dobru partiju Boban Marjanovića

Bobi je ponovo pokazao da je spreman da iskoristi svaku šansu! Odlično igra i sigurno da je zaslužio da bude na terenu kada se sezona nastavi.

Naš centar je postigao 11 poena (šut iz igre 5/7), uz šest skokova i asistenciju. Bobi je lako dolazio do lopte ispod koša rivala, a igrači Indijane u nekoliko navrata nisu mogli da veruju.

Kod pobednika Voren je bio najbolji sa 20 poena uz šest skokova, Brogdon je imao 17 pogodaka, sedam skokova i šest asistencija, a Oladipo poen manje i isti broj skokova.

Na drugoj strani Luka Dončić bio je na asistenciju do tripl dabla. Meč je završio sa 20 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija