• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

11.08.2020

13:10

SE*SI SRPKINJA PRAVI HAOS U NBA! Skandal nastao zbog dva promašena bacanja!

NBA

SE*SI SRPKINJA PRAVI HAOS U NBA! Skandal nastao zbog dva promašena bacanja!

Podeli vest

Haos u NBA ligi napravila je ni manje ni više nego Srpkinja Danijela Rajić (29)! Dugogodišnja devojka košarkaša Los Anđeles Klipersa Pola Džordža (30) nazvala je Lane (22), sestru njegovog kolege iz Portlanda Demijena Lilarda (30), ku*vom i kravom

Rajićeva, nekadašnja striptizeta, nije bila glavni krivac za svađu, mada je njena reakcija bila najoštrija. Sve su započeli upravo Džordž i Lilard posle utakmice u kojoj su Klipersi pobedili Portland 122:117.

Promašio bacanja

Tim iz Kalifornije je do pobede došao zbog promašenih slobodnih bacanja do tada pouzadnog Lilarda. Džordž i njegov saigrač Patrik Beverli su sa zadovoljstvom ispratili promašaje i ponašali se nesportski, a Lilard je posle meča imao šta da im poruči.

- Čuo sam ih kako viču nakon što sam promašio prvo bacanje. To samo pokazuje da od mene ne očekuju da promašim u ključnim trenucima. Siguran sam da se dobro sećaju šta sam im radio ranije. Beverlija sam već poslao kući, a i Džordža prošle godine. Znaju oni - aludirao je Lilard na neke pobedničke šuteve odranije.

Odmah se oglasio i Džordž i poručio mu: "Ti ideš kući ove godine", da bi ga Lilard proglasio lenjim!

- Ti samo menjaj klubove i beži od napornog rada - aludirao je Lilard na Džordžov isforsiran odlazak iz Indijane u Oklahomu, posle čega je ubrzo prešao u Kliperse.
 

Prepucavanju tu nije bio kraj, prozivali su se i brojali jedan drugom uspehe i neuspehe, a onda je Lilardova sestra Lane stala u odbranu brata. Doduše, na neukusan način, jer je počela da vređa. Džordžovu porodicu, tačnije majku njegovo dvoje dece Danijelu Rajić.

- Napumpao si striptizetu, a onda je oženio. Ma pogledaj joj facu - poručila je Lane Lilard putem snimka na Instagramu.

Nije birala reči

Srpkinja iz sela Mramorka kraj Pančeva poslednja se oglasila, ali nije birala reči.

- Lane je kurva puna mržnje, neka neko sredi tu kravu - kratka i jasna bila je Danijela.
Lilardova sestra se posle toga nije oglašavala.

Nudio pare Danijeli da abortira

Pol Džordž i Danijela Rajić zaista su se upoznali dok je ona radila u striptiz klubu. Danijela je vrlo brzo zatrudnela sa košarkašem i rešila da dete rodi vanbračno, ali je Džordž hteo po svaku cenu da ona abortira i nudio joj milion dolara za to. Nekim čudom, na kraju su ipak započeli vezu i posle Olivije, u maju 2015, dobili su još jednu ćerku, Natašu, u februaru 2018.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija