• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2020

08:00

(VIDEO) NEVEROVATNA NBA NOĆ! Strašno Lilardovo veče, Janis udara kao Zidan, Bogdan i Bjelica dobri!

NBA

(VIDEO) NEVEROVATNA NBA NOĆ! Strašno Lilardovo veče, Janis udara kao Zidan, Bogdan i Bjelica dobri!

Podeli vest

Bilo je ovo sjajno NBA veče... Portland je bio bolji od Dalasa sa 134:131 a svet košarke priča o moćnom Demijanu Lilardu

Posle prozivki i teških reči, Lilard je još jednom eksplodirao! Blistao je sa rekordom karijere od 61 poena, uz devet trojki!

Ušao je u istoriju franšize Lilard kao prvi igrač koji je u dva meča zaredom ubacio 50 i više poena. Pogađao je iz svih pozicija i niko mu nije mogao ništa.

Kod Portlanda sjajan je bio i Karmelo Entoni sa 26 poena, a Trent i Kolins sa po 11 još jedii preostali "dvocifreni".

Na poraženoj strani Porzigins je bio daleko najefikasniji sa 36 poena, Donlić je dodao 25, Hardavej 24, Fini-Smit 15, Burk 12, a Boban Marjanović za sedam minuta samo je stigao da se upiše.

Lideri Istoka Milvoki Baksi savladali su otpisani Vašington 126:113. U centru pažnje bio je Janis Andetokumbo koji je glavom udario Morica Vagnera i to kao Zinedin Zidan:

Sakramento je bio bolji od Nju Orleansa 112:106. Bogdan je za 38 minuta ubacio 16 poena, a Bjelica 11 za 33 minuta u igri. Kingsi nemaju šanse da se plasiraju u plej-of.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija