• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2020

11:11

(VIDEO) BOBI PODIGAO AMERIKU NA NOGE! "Reci Srbiji da te volim"! Uši su mi prevelike!

NBA

(VIDEO) BOBI PODIGAO AMERIKU NA NOGE! "Reci Srbiji da te volim"! Uši su mi prevelike!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Boban Marjanović bio je gost u čuvenoj emisiji "Inside the NBA" koju vode Šekil O'Nil, Čarls Barkli, Keni Smit i Erni Džons

Dalas je savladao Kliperse i izjednačio u plej-of seriji na 1:1, a Bobi je odigrao sjajan meč, postigao je 13 poena i zabeležio 9 skokova. Šek obožava srpskog reprezentativca.

- Volim te, volim kako igraš, reci porodici u Srbiji da te volim i poštujem. Da li je istina da su ti roditelji visoki oko 160 centimetara? -  pitao je O'Nil.

(VIDEO) DONČIĆ SE RAZGOROPADIO, BOBI U ISTORIJI! Slovenac i Srbin uzvratili UDARAC Klipersima!

(VIDEO) KAKVI KRALJEVI! Luka i Boban se zabavljali uz NARODNJAKE! Sve je grmelo!

 

- Da, to je istina. Ali, prvi put gostujem ovde i nervozan sam, odnosno uplašen jer mi slušalice ne prikrivaju uši i glavu... Ako ih slomim, kupiću nove - rekao je Boban.

- Bobane, na osnovu mog iskustva, svako ko se preziva na "ić" i ko dolazi iz Srbije je sjajan šuter. Moje pitanje je da li su ti sjajan šuter? -  ponovo je pitao Šek.

- Imao sam mnogo trenera u karijeri i od svakog sam nešto naučio. Iako ne šutiram mnogo na mečevima, nadam se da znam. I dalje radim na tome.

Na kraju Šekil O'Nil je zatražio od Bobana da kaže "You rang", što je novi nadimak srpskog košarkaša. Kada je to izgovorio Šek se baš nasmejao i ponovio da ga voli.

- Da li bi mogao da prebiješ Kijanua Rivsa u pravom životu? - upitao je O'Nil našeg Bobija, aludirajući na činjenicu da je srpski košarkaš imao malu ulogu u trećem nastavku popularnog filma Džon Vik - Parabelum.

- Da, prebio bih Kijanu Rivsa, verujte mi, samo je drugačije bilo na snimanju filma.

- Hvala ti što predstavljaš nas krupne momke. Reci prijateljima, drugarima i čitavoj zemlji da te volim i poštujem! - poručio je O'Nil.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija