• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

27.08.2020

14:55

NAKON ŠTO SU ODBILI DA IZAĐU NA PARKET! Oglasili se igrači Milvoki Baksa!

NBA

NAKON ŠTO SU ODBILI DA IZAĐU NA PARKET! Oglasili se igrači Milvoki Baksa!

Podeli vest

Košarkaši Milvokija, pošto su odbili da odigraju peti meč prve runde plej-of serije NBA lige, a u saopštenju su naveli da nakon što je policija sedam puta pucala u leđa Afroamerikancu Džejkobu Blejku, njihov fokus ne može biti na košarci

Ubistvo Džejkoba Blejka se desilo u Viskonsinu, državi koju predstavlja ekipa Milvokija. Košarkaši Milvokija zahtevaju pravdu za Džejkoba Blejka i traže da policajci snose odgovornost. Vlasnici franšize iz Milvokija pružili su punu podršku svojim igračima, istakavši da nisu znali da će biti bojkota.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNOG UBISTVA! Američki policijaci izazvali gnev kod sportista! Bojkot se nastavlja!

- U poslednja četiri meseca otkriveno je sa kakvim se nepravdama suočava naša afroamerička zajednica. Građani širom zemlje su podigli glas kako bi govorili protiv ovih nedela. Kada izađemo na teren, predstavljamo Milvoki i Viskonsin i od nas se očekuje da igramo na visokom nivou, da uložimo maksimalan napor i da budemo odgovorni. Tih principa se držimo i zahtevamo od naših zakonodavaca i službi za sprovođenje zakona da čine isto- ističu igrači Baksa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija