• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2020

13:40

NEVEROVATNA PRIČA! Ludi Srbin se zbog Bobija osećao kao IDIOT!

NBA

NEVEROVATNA PRIČA! Ludi Srbin se zbog Bobija osećao kao IDIOT!

Podeli vest

Boban Marjanović je samo godinu dana igrao u dresu San Antonija... Bobi nije hteo da ode, a trener "mamuza" Greg Popović bio je iskren

- Osećao sam se kao idiot kada mu nismo ponudili novi ugovor. Nekad uradiš neke stvari jer znaš da je to najbolje za tu osobu. A sjajno je kada možeš da uradiš nešto što je sjajno i za tim i za tu osobu. Ipak, on je bio kod nas, doveli smo ga ovde, osetio je lojalnost, ali morali smo da mu objasnimo da je bolje za njega da ode, da se pobrine za porodicu i da u tom smislu donese odluku koja je bolja - rekao je Popović.

San Antonio nije mogao da mu ponudi toliki novac. Bobi je zaradio 21 milion za tri sezone.

- Tu ponudu nismo mogli da izjednačimo i zauvek bih osećao krivicu da sam ga ubedio da ostane i da odustane od toliko novca. Na kraju sam morao da mu kažem: 'Ne, ti sada odlaziš. Imaš porodicu. moraš to da uradiš. I on je uz oklevanje to prihvatio.

Nastavio je da hvali Bobija.

On je  inteligantan. On nije glup momak. I te kako je pametan. Pričali smo sa njim i ja i agent i brzo je shvatio šta je logično da uradi. Rekli smo mu da ćemo uvek biti tu za njega, za bilo šta da mu bude potrebno i siguran sam da je takva situacija i u Dalasu. Sjajan je - zaključio je iskusni stručnjak.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija