• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2020

08:23

NBA ĆE DOBITI NOVOG ŠAMPIONA! Boston posle drame izbacio Toronto!

NBA

NBA ĆE DOBITI NOVOG ŠAMPIONA! Boston posle drame izbacio Toronto!

Podeli vest

Košarkaši Boston Seltiksa drugi su finalisti plej-ofa Istoka NBA lige pošto su u sedmom meču polufinala eliminisali aktuelne šampione Toronto Reptorse 92:87

NBA liga će ove sezone imati novog šampiona, pošto je Toronto završio takmičenje! Sjajan meč obigrao je Džejson Tejtum sa 29 poena i 12 skokova u tandemu sa Džejlenom Braunom koji je ubacio 21 poen.

Tokom celog susreta vodila se velika borba. Seltiksi su stekli osetniju prednost u drugoj i održavali je u trećoj deonici, ali je sve rešeno tek u poslednjih par minuta. U poslednjoj deonici Boston je imao i dvocifrenu razliju (88:78), a u sam finiš je ušao sa minimalnom prednošću.

Foto: ap photo/tanjug

 

(VIDEO) DALASU ĆE BITI PAKLENO TEŠKO! Dončić se povredio u porazu za 2:1, Boston se prošetao do meč lopte!

JOKIĆ GLEDAO PORAZ DENVERA SA KLUPE! Srbin zabeležio svega 2 poena, Reptorsi bolji od Nagetsa!

 

Nju je održao  odličnim izvođenjima slobodnih bacanja, dok Toronto, sa druge strane, nije uspeo da pogodi ključne šuteve za potpuni priključak.  Trojku na 12 sekundi pre kraja promašio je Fred van Vlit, a četiri sekunde pre poslednjeg zvuka sirene i Paskal Siakam.

Foto: ap photo/tanjug

 

U redovima Reptorsa najviše se istakao Van Vlit sa 20 poena, dok je Kajl Lauri ubacio 16.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija