• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

15:41

SRBIN POSAO "GRIZLI"! Rajaković: Uzbuđen što ću sarađivati sa Tejlorom Dženkisom

NBA

SRBIN POSAO "GRIZLI"! Rajaković: Uzbuđen što ću sarađivati sa Tejlorom Dženkisom

Podeli vest

Srpski košarkaški stručnjak Darko Rajaković, koji je imenovan za pomoćnog trenera Memfisa, rekao je da veoma uzbuđen što će sarađivati sa prvim trenerom Grizlisa Tejlorom Dženkisom

Rajaković je na mestu pomoćnika zameniti hrvatskog trenera Nevena Spahiju, a Memfisu se pridružio nakon što je tokom sezone 2019/20 bio pomoćni trener Montiju Vilijamsu u Finiks Sansima, gde je pomogao u ostvarenju najvećeg procenta pobeda još od sezone 2014/15 i savršenog 8-0 rekorda tokom nastavka NBA sezone u "balonu" u Orlandu.

- Veoma sam uzbuđen što sam se pridružio Tejlorovom osoblju i timu Grizlisa. Ovo je jedinstvena prilika da se na značajan način doprinesem razvoju visoko konkurentnog i održivog programa u Memfisu. Takođe bih želeo da se zahvalim Montiju i Sansima i da im poželim sve najbolje - rekao je Rajaković.

Pre svog boravka u Finiksu, Rajaković je sedam sezona proveo u Oklahomi, gde je poslednjih pet sezona bio pomoćni trener.

Pored toga, bio je i glavni trener Tandera u NBA letnjoj ligi u Las Vegasu 2014. i 2015. godine.

Rajaković se prvobitno pridružio Tanderu 2012. godine, kao glavni trener tadašnje filijale tima NBA G lige Tulsa 66ers, postavši prvi glavni trener rođen van Severne Amerike u istoriji NBA G lige.

- Svi smo vrlo uzbuđeni što smo dočekali Darka u Memfis Grislisima. Pokazao je strast, inicijativu , visok koeficijent inteligencije u košarci i ljubav prema podučavanju košarke na visokom nivou, kako na međunarodnom nivou, tako i u NBA ligi. Njegov dodatak našem sjajnom trenerskom osoblju doprineće poboljšanju razvoja naših igrača, osoblja i tima u budućnosti - rekao je Dženkins, prvi trener Memfisa.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija