• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2020

10:58

(VIDEO) LUDNICA! VREĐALI LEBRONA, a pogledajte ŠTA JE URADIO Donald Tramp!

NBA

(VIDEO) LUDNICA! VREĐALI LEBRONA, a pogledajte ŠTA JE URADIO Donald Tramp!

Podeli vest

Na jednom od završnih obraćanja Donalda Trampa u toku predizborne kampanje, pošto utorak Amerikanci biraju predsednika, njegovi glasači vređali su Lebrona Džejmsa.

Lebron je uvek kritikovao Trampa bez dlake na jeziku, a ni on njemu nije ostao dužan. Morao je govoru da spomene mnoge poznate ličnosti koje su protiv njega. Među njima je i Lebron Džejms, najbolji košarkaš sveta, koji je jedan od najglasnijih protivnika Trampove politike.

Foto: USA Today

 

Šta reći o košarci. Osećam se loše zbog Lebrona. Gledanost NBA lige je pala za 71 odsto. Nisam gledao nijednu utakmicu, bili su mi dosadni -  kazao je Tramp.

- Da li znate zašto? Kada ne poštuju državu, kada ne poštuju zastavu - niko ne želi da gleda.

Odmah posle toga publika je počela da skandira "Lebron Džejms je sra**" - a Tramp se okrenuo ka publici i oduševljeno poručio:

- Kakvu publiku imam!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija