• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2020

18:51

ANTIĆ MI JE DOBAR PRIJATELJ, MNOGO MI JE POMOGAO! Bogdanović se predstavio navijačima Atlante!

NBA

ANTIĆ MI JE DOBAR PRIJATELJ, MNOGO MI JE POMOGAO! Bogdanović se predstavio navijačima Atlante!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović je na promociji u Atlanti spomenuo prijatelja Peru Antića

Bogdan Bogdanović danas se obratio navijačima Atlanta Hoksa i objasnio kako je došlo do njegovog potpisa za tim iz Džordžije!

- Tre Jang i ja ćemo biti problem za druge timove, biće jako teško da čuvaju nas dvojicu. Ovo je savršena situacija za mene. Otkako Sakramento nije pravio nikakve poteze u ofsezoni, rekao sam ´OK, spreman sam da odem. Zaista sam uzbuđen zbog Atlante - rekao je Bogdanović.

 

 

Dotakao se tada srpski bek, Antića koji je igrao za Hokse. 

- Imam prijatelja koji je ovde igrao, Peru Antića. Igrali smo zajedno u Turskoj, u Fenerbahčeu. Bio je ljut što je morao da napusti grad Atlantu tada. Bio je vrlo uzbuđen kada je čuo da ću preći ovde i mislim da mi je mnogo pomogao - navo je Bogdan Bogdanović. 

 

 

Što se tiče odlaska iz Sakramenta, samo lepa sećanja ga vežu za grad i klub. 

- Navijaću za njih. Želim im sve najbolje - podvukao je novi bek Atlante. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija