• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2020

07:37

KORONAVIRUS BUKTI U NBA TIMOVIMA! Skoro trocifren broj zaraženih igrača!

NBA

KORONAVIRUS BUKTI U NBA TIMOVIMA! Skoro trocifren broj zaraženih igrača!

Podeli vest

NBA timovi počeli su pripreme za predstojeću sezonu, a na prvom zvaničnom testiranju bilo je čak 48 pozitivnih slučajeva

Najjača svetska liga testirala je tokom nedelje 546 igrača iz 30 ekipa, a pokazalo se da 8,8% igrača ima pozitvne testove. 

Foto: Pixabay

Ovo predstavlja opomenu za čelnike NBA lige da će se u novom sezoni nositi sa mnoštvom problema koje imaju i u NFL-u i NHL-u, ali i širom Evrope. Iz NBA lige najavili su da neće biti prekidanja sezone zbog pojedinačnih slučajeva, ali nisu naveliko koliki broj zaraženih je potreban da bi do prekida došl. 

Sa ovim problem susreli su se pre nastavka prošle sezone, kada je bilo 5,3% pozitivnih, ali je sve rešeno sa "mehurom" gde za gotovo tri meseca nije zabeležen slučaj koronavirusa. 

Foto: printscreen

Po mnogo čemu će ova sezona biti drugačija od prethodne, igraće se bez publike, a Toronto Raptorsi su do daljnjeg preselili franšizu u Tempa Bej kako i mogli da nastupaju u ligi zbog ograničenja putovanja iz Kanade. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BUM-BUM! POTPISAO!
NBA

BUM-BUM! POTPISAO!

Posle Lebrona Džejmsa, i Entoni Dejvis je produžio ugovor sa Los Anđeles Lejkersima

03.12.2020

17:54

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija