• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2020

08:42

LEJKERSI OSTALI U ČUDU! Bobi i Dončić ih ovom akcijom vratili u školu košarke /VIDEO/

NBA

LEJKERSI OSTALI U ČUDU! Bobi i Dončić ih ovom akcijom vratili u školu košarke /VIDEO/

Podeli vest

Dalas Maveriksi su doživeli drugi uzastopni poraz na startu sezone, a ovog puta su od njih bolji bili Los Anđeles Lejkersi (138:115). Ipak, posle utakmice malo ko komentariše ubedljivu pobedu "jezeraša", već se prepričava akcija koju su izveli Luka Dončić i Boban Marjanović

Bilo je to na nešto manje od pet i po minuta do kraja utakmice, već je skoro sve bilo rešeno pošto su Lejkersi vodili 16 razlike, ali Mavsi se nisu predavali.

Naprotiv, Luka i Bobi su izveli akciju iz udžbenika i tako, bar na trenutak, vratili aktuelnog šampiona NBA lige u školu košarke.

Tandem Dalasa je igrao 'dva na dva' protiv Karusa i Harela, a sve je završeno Dončićevim alej-up dodavanjem za Marjanovića koji je lako postigao poene.

Inače, srpski centar je meč završio sa šest poena i jednim skokom, dok je Dončić imao 27 poena, sedam asistencija i četiri uhvaćene lopte.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JOKIĆ OPET MAESTRALAN! Denver ponovo poražen /VIDEO/
NBA

JOKIĆ OPET MAESTRALAN! Denver ponovo poražen /VIDEO/

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na svom terenu od Los Anđeles Klipersa rezultatom 121:108 (32:26, 40:29, 26:24, 23:29), a domaćem timu nije pomogla ni još jedna fantastična partija koju je odigrao Nikola Jokić

26.12.2020

08:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija