• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2020

11:11

MELOUN GRMI! Bruka i sramota! Jokić je izgubio DESET lopti, to je NEDOPUSTIVO!

NBA

MELOUN GRMI! Bruka i sramota! Jokić je izgubio DESET lopti, to je NEDOPUSTIVO!

Podeli vest

Denver Nagetsi doživeli su prethodne noći treći poraz na četvrtoj utakmici u sezoni, od Sakramento Kingsa, a trener tima iz Kolorada Majk Meloun bio je izuzetno ljut posle meča na Nikolu Jokića

Jokić je meč završio sa 26 poena, 12 asistencija, 11 skokova i dve ukradene lopte, ali i deset izgubljenih, što je izrevoltiralo Melouna.

Čak 37 poena smo dopustili iz 20 izgubljenih lopti. Nikola je imao čak deset grešaka, to je nedopustivo. On je odličan igrač, imao je tripl-dabl danas... Ali u četvrtoj četvrtini je imao sedam izgubljenih lopti i dopustio je 14 poena protivnicima. Rekao bih da dobri timovi ne mogu da pobede samim sebe, ali tako bih nam udelio kompliment, jer trenutno nismo dobar tim. Druga četvrtina je bila sramota, primili smo 71 poen za poluvreme. Odbrana je bila užasna. Treća četvrtina je bila dobra, ali smo u poslednjoj opet pali - grmeo je Meloun.

Svestan svega bio je i Nikola Jokić.

Foto: ap photo

Nikola Jokić protiv Kingsa

Nismo bili dovoljno fokusirani. Pokušavali smo da igramo drugačije, čak i kada su bile "50-50" situacije davali smo neka dodavanja. Mislim da je to bio glavni problem - rekao je centar Denvera.

Potom je objasnio šta je bio najveći problem.

- Igrali su dobru zonu, branili su odlično svakoga od nas. A mi smo bili isuviše statični, tako smo im olakšali posao. Moraćemo da se krećemo bolje i lopta mora bolje da cirkuliše. Samo smo im olakšali posao. Takođe, ne smemo da dopustimo toliko otvorenih trojkih - dodao je Jokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija