• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2021

23:43

OGROMAN PEH! Denver oslabljen protiv Finiksa!

NBA

OGROMAN PEH! Denver oslabljen protiv Finiksa!

Podeli vest

Košarkaši Denvera biće oslbljeni na meču protiv Finiksa u noći između petka i subote pošto će Majkl Porter Džunior biti van stroja

Kako se navodi, Porter Džunior neće biti u timu za utakmicu zbog protokola i mera u cilju sprečavanja širenja koronavirusa. On je bio u konktaktu sa zaraženom osobom te ga neće biti u timu nekoliko dana. 

Foto: ap photo

Majkl Porter Džunior ove sezone je na četiri utakmice prosečno beležio 19,5 poena, 6,8 skokova i 1,8 asistencija. Što je ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu kada je davao 10 poena uz 4,8 skokova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SVET U ČUDU! Ne, to nije Lebron! To je NIKOLA JOKIĆ
NBA

SVET U ČUDU! Ne, to nije Lebron! To je NIKOLA JOKIĆ

Da se Lebron Džejms petlja u posao trenera, generalnog menadžera, pa čak i vlasnika franšize čiji je deo, bili to Klivlend Kavalirsi, Majami Hit ili Los Anđeles Lejkersi, znaju i "ptice na grani". Međutim, njegovim stopama je sada krenuo i Nikola Jokić

27.12.2020

18:28

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija