• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2021

07:54

AGONIJA SE NASTAVLJA! Jokić na korak od četvrtog tripl-dabla, ali Denver se raspada! /VIDEO/FOTO/

NBA

AGONIJA SE NASTAVLJA! Jokić na korak od četvrtog tripl-dabla, ali Denver se raspada! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su i četvrti poraz od početka sezone. Ovoga puta bolja je bila ekipa Feniks Sansa, koja je došla i do petog trijumfa - 106:103

Nikola Jokić je ponovo bio nadomak tripl-dabla, četvrtoag. Srbin je za nešto manje od 30 minuta, jer je imao problema sa ličnim greškama, postigao 17 poena (7/13 iz igre), upisao 11 asistencija, dok mu je jedan skok nedostajao za novi tripl-dabl, imao je devet.

Ali, nije uspeo da spreči poraz Dnvera koji je upisao čak četrvrti kiks u uvodnih pet mečeva.  Finiks je tokom susreta imao i 16 poena prednosti, ali su Jokić i saigrači uspeli da istope zaostatak. Na dva minuta pre kraja treće deonice bilo je 87:71. Ali, usledio je preokret.

 

Foto: tanjug/ap photo

 

 Denver je bio u igri do poslednjeg napada, ali je Buker trojkom na 7,3 sekundi pre kraja rešio pitanje pobednika. Jokić je uzvratio  trojkom za 104:103, ali je Pol posao završio sa dva pogotka sa linije za slobodna bacanja.

Denver nije mogao da računa na Majkla Portera Juniora koji je do ovog meča bio drugi strelac tima (19,5 poena prosečno) zbog zdravstvenih i bezbedonosnim protokola zbog koronavirusa.

Foto: tanjug/ap photo

 

Najefikasniji u Denveru bio je Džamal Mari sa 31 poenom (od toga 14 u prvoj četvrtini), četiri skokova i pet asistencija, koji je ponovo zaigrao kako zna.

S druge strane, Finiks predvodili Deandre Ajton sa 22 poena i 11 skokova, te Devin Buker sa 22 poena i po dva skoka i asistencijom.

NBA LIGA

Subota

Šarlot Hornets - Memfis Grizlis 93:108

Dalas Maveriks - Majami Hit 93:83

Detroit Pistons - Boston Seltiks 96:93

Bruklin Nets - Atlanta Hoks 96:114

Milvoki Baks - Čikago Buls 126:96

Minesota Timbervulvs - Vašington Vizards 109:130

San Antonio - Los Anđeles Lejkers 103:109

Denver Nagets - Feniks Sans 103:106

Juta Džez - Los Anđeles Klipers 106:100

Golden Stejt Voriors - Portland Trejl Blejzers 98:123

Hjuston Rokets - Sakramento Kings 23.00


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija