• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2021

07:55

UŽASNA NOĆ ZA SRBE! Bogdanović i Atlanta prosuli +15, Bjelica jedan poen, Pokuševski nijedan!  /VIDEO/

NBA

UŽASNA NOĆ ZA SRBE! Bogdanović i Atlanta prosuli +15, Bjelica jedan poen, Pokuševski nijedan! /VIDEO/

Podeli vest

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica nisu se proslavili tokom noći između subote i nedelje, dok je Aleksej Pokuševski sa Oklahomom slavio protiv Orlanda 108:99


Košarkaši Atlante poraženi su na svom terenu od Klivlenda 91:96. Tim našeg reprezentativca Bogdana Bogdanovića je tokom treće četvrtine imao i 15 poena prednosti,. Ali, Atalanta je sve prekockala u završnici utakmice. 

Rivali su potpuno izjednačeni ušli u završnicu susreta, 48 sekundi pre kraja Bogdan Bogdanović je pogotkom za tri poena doneo izjednačenje (88:88), ali je Sekston trojkom vratio vođstvo Klivlendu. Usledio je promašaj Kolinsa, a nakon što je 10 sekundi pre kraja susreta i Bogdanović bio neprecizan, Sekston je sa linije penala overio pobedu gostiju.

Bogdanović za 23 minuta na parketu postigao 11 poena uz dva skoka i dve asistencije.

Kolin Sekston je susret završio kao najefikasniji akter susreta sa 27 poena, dok je u Atlanti Hanter postigao 17. U redovima Jastrebova je bio zapažen i Kapela sa po 16 poena i skokova.

Aleksej Pokuševski, srpski košarkaš u redovima Oklahome koji se za 14 minuta na terenu nije upisao u strelce, ali je njegov tim na krilima Bazlija i Hila savladao Orlando 108:99. Darijus Bizli je postigao 19 poena, a uz 12 skokova upisao i dve asistencije. Ekipa je imala čak šestoricu dvocifrenih igrača, a veliki je bio doprinos i Džordža Hila koji je dodao 18 poena.


Crnogorski centar Nikola Vučević je stigao do rekorda sezone sa 30 poena (13/21 iz igre) među kojima su se istakle čak četiri trojke. Ipak, ni njegova sjajna partija nije bila dovoljna Orlandu da izbegne drugi uzastopni poraz.

Košarkaši Hjuston Roketsa (3-3) savladali su Sakramento Kingse 102:94 a Nemanja Bjelica je imao jedan od lošijih NBA nastupa.

Foto: AP/Photo

Nemanja Bjelica

Naš košarkaš je za 14 minuta na terenu upisao tek jedan poen (0/2 iz igre) , sedam skokova i dve asistencije

Džon Vol je bio najzapaženiji igrač susreta sa 28 poena, četiri skokova i šest asistencija za 37 minuta na terenu. Uz 22 poena koje je ubacio za Roketse protiv Vašingtona u četvrtak postao je prvi igrač posle Majkla Džordana 2002. godine koji je nakon dve godine odsustva postigao 50 poena u uvodna dva susreta.

Najefikasniji u Sakramentu bio je Dearon Foks sa 23 poena, dva skoka i četiri asistencije, a pratio ga je Harison Barns sa 19 poena i sedam skokova.

NBA LIGA

Subota

Hjuston - Sakramento 102:94

Nedelja

Indijana - Njujork 102:106

Orlando - Oklahoma 99:108

Filadelfija - Šarlot 127:112

Atlanta - Klivlend 91:96

Nju Orleans - Toronto 120:116

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija