• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2021

07:36

LUDILO, POKUŠEVSKI SLAVIO POSLE -22, Bjelica ponovo bez minuta, Lejkersi samleli Nju Orleans!/VIDEO/

NBA

LUDILO, POKUŠEVSKI SLAVIO POSLE -22, Bjelica ponovo bez minuta, Lejkersi samleli Nju Orleans!/VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Čikago Bulsa imali su i 22 poena prednosti protiv Oklahome, koja je ipak izborila produžetak, a potom slavila 127:125

Aleksej Pokuševski nastavlja da dobija šansu, koju i koristi. Krilni centar Oklahome meč je završio sa pet poena, tri skoka i jednom asistencijom za nešto više od 12 minuta provedenih na parketu.

Gildžus-Aleksander je predvodio Oklahomu sa 33 postignuta poena, a pridodao je i 10 asistencija i pet skokova. Dort ga je pratiom sa 21 poenom,  Ajzea Robi je ubacio 14, koliko je imao i  Kenrih Vilijams, a Majk Muskala je dodao 11.

U ekipi Čikaga najistaknutiji pojedinac uz Levina koji je meč zavrpio sa 35 poena, bio je Kobi Vajt sa 22 poena, devet skokova i sedam asistencija. Vendel Karter došao je do dabl-dabl učinka - 16 poena i 11 skokova.

Juta Džez je u okršaju sa Atlantom zabeležila  ubedljiv trijumf – 116:92. Ništa Bojan Bogdanović i ekipa nisu prepuštali slučaju, uhvatili su prednost i nisu je ispuštali. 

Hoksi bez Bogdana Bogdanovića nisu uspeli da budu kon kurentni Džezerima. Jutu je do pobede vodio Donovan Mičel ubacivši 26 poena. Zapaženu ulogu u timu Jute imao je i Bojan Bogdanović. Hrvatski košarkaš ubacio je 17 poena.

Kod Atlante najraspoloženiji za igru bio je Kem Rediš sa 20 poena i pet skokova. Dabl-dabl učinak ostvario je Klint Kapela - 16 poena i 11 skokova. 

Milvoki je u poslednjim sekundama susreta savladao Dalas 112:109. Bobi Marjanović je četiri skromna minuta iskoristio je za dva poena i dva skoka. U revolveraškom obračunu Adetokumba i Dončića, Grk je ubacio 31 poen za pobedu Milvokija, Slovenac 28 poena uz 13 asistencija i devet skokova.

Nemanje Bjelice nije bilo u sastavu Sakramenta, koji je pretrpeo žestok debakl od Klipersa sa 38 razlike. LA Klipersi pregazili su Sakramento Kingse sa 138:100. Kavaj Lenard je meč zavrpio sa 27 poena, dok je Pol Džordž imao jedan poen manje. Kod domaćina se istakao Marvin Bagli sa 20 poena.

Lejkersi su nastavili da melju i vezali su peti trijumf, bez šanse je bio Nju Orlans 112:95. Džejmsu su dva skoka nedostajala da uz 21 poen i 11 asistencija dođe do tripl-dabla protiv Nju Orleansa.

Dejvis je bivšem timu ubacio 17 poena uz šest skokova, Pelikane je predvodio Vilijamson sa 21 poenom i 11 skokova.

 

 

NBA LIGA REZULTATI

 

Boston - Orlando 124:97

Klivlend - Njujork 106:103

Milvoki - Dalas 112:109

Oklahoma - Čikago 127:125, nakon produžetka 118:118

Juta - Atlanta 116:92

LA Lejkers - Nju Orleans 112:95

Sakramento - LA Klipers 100:138

Odloženo

Detroit - Vašington

Minesota - Memfis

Finiks - Golden Stejt


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija