• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2021

23:39

GODINAMA IMA PROBLEM SA LEĐIMA! Lazić ga je ozbiljno "POVREDIO"!

NBA

GODINAMA IMA PROBLEM SA LEĐIMA! Lazić ga je ozbiljno "POVREDIO"!

Podeli vest

Košarkaš Real Madrida Rudi Fernandez zadobio je težu povredu pred kraj duela sa Zvezdom

Prilikom porbe za loptu Fernande je skočio i naleteo na Branka Lazića, iako je poznat kao prepreden i lukav igrač, delovalo je u startu da je ozbiljna povreda. Za sada nije poznato kolike posledice će imati težak pad za beka Reala.

Lazić je dobio nesportski faul, ali nije delovalo da je Lazić imao bilo kakvu nameru da faulira Fernandeza. 

- Udarac o parket je bio izuzetno jak. Sada dok je udarac još ’vruć’ teško je odrediti težinu povrede. Već u utorak ga čekaju specijalistički poregledi, kada ćemo znati nešto više. Nadam se iskreno da je samo udarac i ništa više - rekao je Laso posle utakmice. 

Foto: Euroleague.net

Nakon toga imao je jedan pomalo "nesportski" komentar pošto je rakao da je uprkos katastrofalnoj igri njegovog tima Real mogao do pobede!

- Mi smo realno imali jako lošu utakmicu. Slabi procenti šuta, na skoku smo mogli da dominiramo više i nismo imali dovoljan kontinuitet da bismo pobedili. Sa svim greškama koje smo pravili uspeli smo da izvučemo dramatičnu završnicu i borimo se za pobedu do kraja - podvukao je strateg Reala. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija