• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

07:53

TERMINATOR! JOKIĆ IH JE PONOVO UNIŠTIO! Ubacio Sansima 60 POENA u dva dana! /VIDEO/

NBA

TERMINATOR! JOKIĆ IH JE PONOVO UNIŠTIO! Ubacio Sansima 60 POENA u dva dana! /VIDEO/

Podeli vest

Nikola Jokić ponovo je uništio Finiks, opet je predvodio Denver do trijumfa nad Sansima 120:112 i to nakon dva produžetka

Srpski centra je tako u dva dana i u dve utakmice timu uz Arizone spokovao  60 poena i oba puta vodio svoj tim ka pobedi.

Nikola je na terenu proveo 42 minuta, ubacio 29 poena, imao 22 skoka i šest asistencija. Na čelu sa njim i sa plejmejkerom Džamalom Marejem (26 poena), Denver je popravio svoj skor na 9-7 i na odličnih 5-2 u gostima.

 

 

Ponovo je bila drama i ponovo je Srbin briljirao. Bio je nabolji kada je bilo najpotrebnije. Marej je  je trojkom na kraju četvrte četvrtine izborio produžetak. U dodatnih pet minuta niko nije mogao da se odlepi. Jokić je dvojkom uz faul doneo dva poena prednosti Nagetsima na 25 sekundi do kraja. Nijeto bio kraj drami, Nejder je dobio tri bacanja, ali je pogodio samo jedno. Jokić je otišao na liniju penala na drugoj strani,nije zadrhtala ruka srpskom centru, Denver je imao višak od tri poena na osam sekundi do kraja. Ali,  Krauder je izborio novi produžetak.

Međutim, Sansi u dodatnih pet minuta nisu uspeli da slome Denver, Jokić se razigrao, kao i Moris, pa je Denver brzo napravio sedam poena prednosti i bilo je jasno da će Nagetsi upisati novu pobedu. 

Pored Jokića koji je imao 29 poena, Marej je  meč je završio sa 26 poena, a Džamajkl Grin dodao je 16, a Majkl Porter Džunior 14 poena. Na drugoj strani, po 21 poen Kraudera i Pola, 19 Kema Džonsona i 17 Diandre Ejtona.

NBA LIGA REZULTATI

Bruklin - Majami 128:124

Detroit - Filadelfija110:114

Minesota - Nju Orleans 120:110

Čikago - LA Lejkers 90:101

Dalas - Hjuston 108:133

Finiks - Denver 112:120 (98:98)

Juta - Golden Stejt 127:108

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija