• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2021

08:39

KOBIJU U ČAST! Lebron pomera granice, ubacio 46 za velikog prijatelja! /VIDEO/FOTO/

NBA

KOBIJU U ČAST! Lebron pomera granice, ubacio 46 za velikog prijatelja! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Lebron Džejms je na najbolji način obeležio sećanje na velikog prijatelja i košarkaša Kobija Brajanta, koji je pre godinu dana poginuo nakon pada helikoptera

 

Džejms je u trijumfu u Klivlendu sa 115:108 postigao rekord sezone - 46 poena (19/26 iz igre, 7/11 za tri), uz osam skokova, šest asistencija i po dve ukradene lopte i blokade.

Foto: USA Today

Lebron Džejms

On je tako sa 36 godina i 26 dana najstariji igrač Jezeraša od Kobija Brajanta koji je uspeo da ubaci 40+koševa na jednomj utakmici. Kobi je u poslednjem meču u karijeri brojao do 60. tada je imao 37 godina i 234 dana.

"Kralj" prelomio utakmicu postigavši u četvrtoj četvrtini 23 poena od ukupno 28 svog tima. Tada je praktično sam igrao protiv nekadašnjeg kluba, a najveću pomoć imao je u Entoniju Dejvisu, koji je duel završio sa 17 poena i 10 skokova.

Foto: USA Today

 

Kod Kavalirsa je dominirao Andre Dramond sa 25 poena i 17 skokova, dok je pet poena manje postigao Džedi Osman.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija