• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

10:59

SRBINA SU MALTRETIRALI! Miličića su sabotirali, otkriveni užasni detalji iz svlačionice!

NBA

SRBINA SU MALTRETIRALI! Miličića su sabotirali, otkriveni užasni detalji iz svlačionice!

Podeli vest

O Darku Miličiću, drugom piku iza Lebrona Džejmsa na draftu 2003. godine, i posle 18 se priča u NBA

Aleks Eker, nekadašnji saigrač srpskog centra u Detroit Pistonsima, otkrio je šta se dešavalo u svlačionici i na treninzima. U podkastu "Basketball Network" on je rekao da je Darko Miličić u to vreme bio previše mlad da bi podneo provokacije iskusnijih kolega pod košem. Konkretno, Rašida Valasa.

- Mislim da mu je, kao i meni, bilo teško da igra u tako jakom timu. Ekipa je već bila elitna, a Darko nije video ulogu u kojoj može da se razvija - rekao je Eker i nastavio: 

- Svaki dan je igrao protiv Rašida Valasa, koji najviše provocira i pokušava da te izbaci iz takta, njegov plan je da utiče na tebe. Darko je bio jako mlad i nije bio spreman za to svakog dana. Kada odrastate u LA ili bilo gde u Americi, na svakom basketu ćete čuti ljude koji neverovatno mnogo provociraju. Za njega je to bilo previše.

Foto: Starsportphoto

 

Eker smatra da Srbin nije dobio šansu da napreduje.

- Nije dobio šansu da se razvije, ja sam gledao kako kada je na terenu radio neke sjajne stvari, bio je sjajan atleta u odnosu na veličinu. Sve je počelo od toga što su mogli da biraju Karmela Entonija, Dvejna Vejda ili Krisa Boša umesto Darka Miličića. 

Otkrio je šta su radili Amiru Džosonu.

- Amira se provocirali na treningu, a on nije hteo to da trpi. Kada je jednom ušao u svlačionicu, zaskočili su ga, vezali za stolicu i ostavili na sredini terena. "Ako neko pokuša da ga oslobodi, njemu će se desiti isto", rekli su posle toga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija