• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2021

01:54

GENIJE! Nikoli Jokiću niko ništa ne može! Dajte ovom čoveku MVP trofej! /VIDEO/

NBA

GENIJE! Nikoli Jokiću niko ništa ne može! Dajte ovom čoveku MVP trofej! /VIDEO/

Podeli vest

Nikola Jokić nastavlja da pomera granice! As Denevra postigao je novi rekord karijere, u porazu od Sakramenta (119:114) ubacio je 50 poena

Svaka čast genije!

Srpski centar je do sada dva puta imao po 47 poena, a protiv Kingsa je popravio poenterski lični učinak u NBA. Samo nekoliko dana pošto je Jutu ubacio 47, nije se mnogo čekalo da Srbin konačno postavi novi košgeterski rekord.

Jokić je meč okončao sa 22. dabl-dabl učinkom u sezoni, pošto je pored 50 poena imao i 12 asitencija, imao je i osam skokova, a iz igre je šutirao 20/33.

 

 

Takođe, Nikola je večeras postao prvi centar u takozvanoj eri "tri poena" (od 1980. godine) koji je imao 50 i više poena i 10 i više asistencija na jednoj utakmici.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija