• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2021

08:22

TAKO RAZMIŠLJA PRAVI ŠAMPION! Jokić utrpao 50 poena Kingsima, pa progovorio o MVP tituli /VIDEO/

NBA

TAKO RAZMIŠLJA PRAVI ŠAMPION! Jokić utrpao 50 poena Kingsima, pa progovorio o MVP tituli /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Sakramento Kingsa rezultatom 119:114, ali je meč obeležio centar tima iz Kolorada Nikola Jokić koji je postigao 50 poena

Tim učinkom je Jokić oborio rekord karijere, a imao je još 12 asistencija, osam skokova, tri blokade i jednu ukradenu loptu.

Mislim da nisam bio toliko agresivan, mislim da sam bio usredsređen i koncentracija mi je bila velikom nivou. Imali smo nekoliko mladih igrača u igri i pokušao sam da im pomognem, ne znam da li sam uradio dobar posao ili ne. Možda sam agresivan bio samo u poslednjoj četvrtini u pokušaju da prelomimo - rekao je Džoker posle meča.

Ipak, ni tih 50 poena srpskog asa nije bilo dovoljno da Nageti pobede.

Kingsi imaju Foksa koji prilično dobro gura tempo, dobri su sa poludistance i distance. Imali su prilično solidan šut, uspeli smo da zaustavimo Hilda koji je njihovo veliko oružje, imali su nekoliko igrača koji su se snašli nešto bolje od nas.

Jokić se ove sezone ističe kao jedan od najozbiljnijih kandidata za MVP nagradu.

Naš pristup je da pobedimo u svakoj mogućoj utakmici, nismo toliko dobri da možemo da odmorimo i dignemo ruke od nekog meča. Svaka sledeća utakmica je mnogo važna za nas. Što se tiče priče o MVP tituli, moram priznati, zaista ne mislim o tome - izjavio je Srbin, pokazavši tako da razmišlja kao pravi šampion i da mu individualne nagrade nisu primarne, već samo timski uspesi.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Kingsa

Nagetsima je najveći problem pravila odbrana.

Bitno je da počnemo da još više verujemo jedni drugima, da zagrizemo još više, da kolektivno se zauzmemo za sebe i krenemo da se borimo. Mislim da odbrana igra veliku ulogu u našem sistemu i da mora da bude bolja - poručio je Jokić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija