• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2021

19:33

JOKIĆ MEĐU ŠESTORICOM SA NAJVIŠE GLASOVA! Izvršen drugi presek za OL star! Evo kako stoje stvari...

NBA

JOKIĆ MEĐU ŠESTORICOM SA NAJVIŠE GLASOVA! Izvršen drugi presek za OL star! Evo kako stoje stvari...

Podeli vest

Posle neizvesnosti i nekoliko nedelja vaganja, NBA liga donela je odluku da se ipak održi Ol star utakmica 7. marta, a tim povodom objavljen je i drugi presek glasova navijača za pozicije startera u obe konferencije

Prema najnovijoj tabeli, Nikola Jokić nalazi se u društvu šestorice najvećih zvezda današnje košarke sa preko 3.000.000 glasova!

Srbin, jedan od najboljih centara sveta, trenutno ima 3.006.981, što je za 1.529.006 glasova više u odnosu na prvi presek!

Foto: AP/Photo

Lebron Džejms, očekivano vodi...

Jokić je i dalje na drugoj poziciji iza neprikosnovenog Lebrona Džejmsa koji se nalazi na 4.399.533 glasa. Njegov saldo se gotovo duplirao gledajući prvi presek pre sedam dana.

Sjajni Srbin je i dalje daleko od prvih pratilaca Kavaja Lenarda (2.462.621) i Entonija Dejvisa (2.329.371). 

Pošto se u startnu petorku biraju trojica visokih košarkaša, Jokićevo mesto je gotovo zagarantovano. Ipak, pod uslovom da se glasovi medija i igrača takođe poklope s mišljenjem publike, ali verujemo da će biti tako.

Što se tiče bekova, Stef Kari je ubedljivo ispred ostalih sa 4.033.050 glasova! Drugo mesto drži Slovenac Luka Dončić sa 2.484.552 glasa!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SKANDAL U AMERICI! Nikola Jokić OPLJAČKAN
NBA

SKANDAL U AMERICI! Nikola Jokić OPLJAČKAN

Denver Nagetsi su prethodne noći savladali Klivlend Kavalirse sa 133:95, a ponovo je najbolji pojedinac meča bio Nikola Jokić koji je sa po 12 poena i asistencija upisao 24. vezani dabl-dabl od početka sezone

11.02.2021

18:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija