• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2021

09:22

TRENERU DENVERA PREKIPELO ZBOG JOKIĆA! Grmi, ne može više ovo da gleda!

NBA

TRENERU DENVERA PREKIPELO ZBOG JOKIĆA! Grmi, ne može više ovo da gleda!

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Boston Seltiksa sa 112:99, dok je Nikola Jokić odigrao još jednu briljantnu utakmicu

Centar Nagetsa je utakmici završio sa čak 43 poena ali i za njega neočekivanih šest skokova i pet asistencija Kao i u najvećem delu ove sezone Jokić nije imao pomoć saigrača, pa je Denver na kraju poražen. 

Majkl Meloun ljut je zbog poraza Denvera od Bostona, razlog je učinak igrača koji se ne zovu Nikola Jokić. Već duže Jokić sam nosi ekipu, neophodno je da još neko preuzme inicijativu.

Foto: AP/Photo

Majkl Meloun ljut

 

Jokiću ne nedostaje goriva, ali njemu je potrebna pomoć. Igramo dan za danom, a Nikola praktično nosi tim na leđima. Potrebno mu je da njegovi saigrači nešto urade i pomognu mu - rekao je Meloun.

Osvrnuo se na partiju Mareja, koji je ovaj put imao 25 poena, ali je podbacio u drugim segmentima.

- Džamal je pokušao nešto pokrene, ali ne može naš startni bek na utakmici u gostima da ima devet izgubljenih lopti i on to zna. Drugi igrači moraju da nađu način da doprinesu. Ta činjenica svedoči o tome koliko dobro Nikola igra. On ostavlja sve na terenu, zbog toga je i kandidat za MVP nagradu. Nadamo se da će na sledećem meču imati pomoć saigrača. Što se Majkla Portera Juniora tiče, on je igrao dobro u ostalim aspektima, samo nije pogađao šuteve. Ne mogu ja sa klupe umesto njega da ubacujem loptu u obruč. On će se vratiti, siguran sam.

.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija