• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2021

07:32

NIKOLA, ŠTA SE DESILO! I srpski centar je od krvi i mesa, podbacio je! /VIDEO/

NBA

NIKOLA, ŠTA SE DESILO! I srpski centar je od krvi i mesa, podbacio je! /VIDEO/

Podeli vest

Denver je poražen na gostovanju Atlanti 123:115, a Nikola Jokić je pružio jednu od najslabijih partija u sezoni

Jokića će očigledno stigao umor, vuče ekipu od starta sezoneskoro sam. U proseku postiže 27 poena po meču, a u Džordžiji je ubacio skromnih 15. Imao je Somborac novi dabl-dabl učinak. Za skoro 37 minuta na parketu je sakupio pored 15 poena i 10 skokova i šest asistencija.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 Iz igre je samo pet puta pogodio iz 15 pokušaja, dok je sa linije slobodnih bacanja imao 3/4. Za tri poena je dvaput pogodio iz pet pokušaja. Jedna od najslabijih partija ove sezone.

Odgovornost u Denveru preuzeo je Džamal Marej sa 30 poena, dok su pored Jokića po 15 dodali Barton i Moris, a jedan više je zabeležio Kampaco.

U timu Bogdana Bogdanovića, koji još ne igra zbog povrede sa početka sezone, očekivano je Trej Jang sbio najbolji sa 35 poena i 15 asistencija, dok je Klint Kapela imao dabl-dabl učinak od 22 poena i deset skokova.

Nemanja Bjelica ponovo nije izlazio na parket ovog puta u porazu Sakramenta od Milvokija 128:115.

Crnogorac Nikola Vučević bio je fantastičan u pobedu Orlanda protiv Detroita na Floridi sa 106:95. Imao je 37 poena i 12 skokova. 

Toronto je u derbiju Istoka pobedio u Tampi lidera Filadelfiju sa 110:103. Bruklin Netsi su pobedili Kliperse u Stejlpls centru sa 112:108 i stigli do šestog vezanog trijumfa i izjednačili se sa liderom Istoka Filadelfijom sa 20 pobeda, s tim da Seventisiksersi imaju poraz manje. Ovog puta u prvom planu bio je Džejms Harden koji je ubacio 37 poena. Kajri Irving je bio takođe sjajan sa 28. Durenta nije bilo u timu zbog povrede. Za domaćina, Pol Džordž je ubacio 35, a Kavaj Lenard 29 poena.

 

NBA LIGA, REZULTATI

Nju Orleans - Boston 120:115
Klivlend - Oklahoma 101:117
Njujork - Minesota 103:99
Orlando - Detroit 105:96
Toronto - Filadelfija 110:103
Atlanta - Denver 123:115
L.A. Klipers - Bruklin 108:112
Milvoki - Sakramento 128:115


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija