• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2021

07:56

RAFALNA PALJBA! Umalo rekord, 28 trojki Jute, Lejkersi prokockali +17! /VIDEO/

NBA

RAFALNA PALJBA! Umalo rekord, 28 trojki Jute, Lejkersi prokockali +17! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaški Jute tukli su nemilosrdno Šarlot trojkama postavili rekord i pobedili 132:110

Lider zapada imao je neverovatno šutersko veče! Rafalna paljba za 21. vezanu pobedu u poslednja 23 meča i rekord franšize po broju ubačenih trojki - čak 28! Za jednu manje od rekorda lige koji drži Milvoki.

Donovan Mičel sa 23 poena i osam asistencija bio najefikasniji na  meču, Ingles i Nijang su ubacili po 21, dok je Klarkson imao 20 poena.

Kod Hornetsa Lamelo Bol i Gordon Hejvord brojali su do 21. Poen manje ubacio je Monk, a Vašington 17 poena.

 

 

Vašington je posle produžetka pobedio Los Anđeles Lejkerse u gostima rezultatom 127:124, uz sjajnu partiju Rasela Vestbruka!

Imali su Lejkersi dvocifrenu razliku već u prvoj četvrtini. Tokom druge i treće deonice išli i do +17, međutim Vašington je uspeo da se vrati i na kraju dobije meč.

Sjajni bek je meč završio sa 32 poena, 14 skokova i devet asistencija, dok je ipak najefikasniji bio Bil sa 33 ubačena poena. Hačimura je imao 15, a Lopez 13, dok su Davis Bertans i Dani Avdija ubacili po osam. S tim da je sin legende Crvene zvezde imao i osam skokova.

Lebron Džejms je po običaju bio dominantan kod Lejkersa, jedan skok mu je falio za tripl-dabl.  Meč je završio sa 31 poenom, 13 asistencija i devet uhvaćenih lopti. Harel je ubacio 26, Kaldvel-Poup je imao 21, Kajl KUzma 14 poena i 11 skokova, a Karuso je brojao do 11.

 

Dalas je upisao važan protiv Memfisa 102:92 kod kuće! Tim Hardavej junior je sa 29 poena bio najefikasniji u redovima Mavsa, Luka Dončić je imao 21 poen, sedam skokova i pet asistencija, Branson je brojao do 19, a Ričardson je sa 17 jedini još bio dvocifren. Boban Marjanović nije igrao.

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

Hjuston - Čikago 100:120

Dalas - Memfis 102:92

Oklahoma - Majami 94:108

Finiks - Portland 132:100

Juta - Šarlot 132:110

LA Lejkers - Vašington 127:124


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija