• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

11:11

POSLE GLUPOSTI KOJU SU NAPRAVILI NJEGOVI SAIGRAČI! Jokić otkrio šta ga je isfrustriralo /VIDEO/

NBA

POSLE GLUPOSTI KOJU SU NAPRAVILI NJEGOVI SAIGRAČI! Jokić otkrio šta ga je isfrustriralo /VIDEO/

Podeli vest

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Nikola Jokić odigrao je još jednu odličnu utakmicu u NBA ligi, ali su njegovi Denver Nagetsi opet poraženi

Srpski košarkaš je meč završio sa 24 poena, 11 skokova i sedam asistencija, ali to nije bilo dovoljno da tim iz Kolorada savlada Vašington Vizardse.

Gosti su u "Bol areni" slavili sa 112:110, a šut za pobedu je promašio Fakundo Kampaco.

Ipak, utisak je da Nagetsi taj napad nije trebalo da završe šutem za tri, već polaganjem za produžetak koje im je bilo otvoreno.

Foto: YouTube printscreen/Davo NBA

U ovom momentu je do kraja ostalo još 3,4 sekunde

- Bila je otvorena situacija, ako pogodiš, svi će slaviti. Gledajući sad...Da, treba ići na polaganje. Ipak, da je Fakundo pogodio, svi bi rekli da je to bio dobar šut. Bio je to ipak dobar šut. Možda je stvarno trebalo ići na polaganje, što da ne, ali nismo i to je to - prokomentarisao je tu situaciju Jokić po završetku utakmice.

Odgovorio je i na pitanje šta ga najviše frustrira.

- Ne znam šta da kažem, imali smo otvoren šut za pobedu, nismo uspeli da pogodimo. Ne znam, možda to što smo izgubili je nešto što najviše frustrira sve nas.

Nagetsi su napravili veliki broj grešaka, što ih je odvelo u novi poraz.

- Izgubljene lopte su velika stvar u svemu. Imali smo ih ovog puta 18, to je mnogo. Ne samo te izgubljene lopte, mislim da smo im dozvolili mnogo lakih poena. Problem sa skokom je bio naročito u drugom poluvremenu, posebno u poslednjoj četvrtini, imali su pet ili šest skokova pod našim košem - dodao je Džoker.

Denver sada do Ol-star pauze čekaju četiri gostovanja.

Važno je da napravimo nekih momentum. Ovih poslednjih šest mečeva, rekao bih da je to najvažniji deo sezone. Dobili smo jednu, izgubili jednu, na poslednjih šest ili sedam na strani dobili smo samo jednom. Moramo da rešimo taj problem pobeđivanja na strani, jer će ovo što sledi biti najvažniji deo sezone - zaključio je srpski as.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija