• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2021

23:35

POKUŠEVSKI PRIČAO O JOKIĆU! Tokom zagrevanja smo popričali

NBA

POKUŠEVSKI PRIČAO O JOKIĆU! Tokom zagrevanja smo popričali

Podeli vest

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski otkrio je kako je prošao njegov susret sa Nikolom Jokićem uoči jednog meča koji su ove sezone odigrali Denver Nagetsi i Oklahoma siti Tender

Pre meča sa Denverom čuo sam da neko viče "Aleksej, Aleksej!". Shvatim da me Jokić zove tokom zagrevanja. Malo smo pričali, super je dečko, kao igrača nemam šta da pričam o tome. Lepo je što smo se sreli - rekao je Pokuševski.

Potom je u razgovoru za srpske i grčke medije pričao i o susretu sa Lebronom Džejmsom.

Imam jednu sliku sa meča koju ću da uramim. Osećao sam se lepo dok sam igrao protiv njega.

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski protiv Klipersa

Na kraju je pričao i o iskustvu koje stiče igranjem u razvojnoj G ("Dži") ligi, u koju su ga Tanderi poslali pre nekoliko nedelja.

U tom periodu Pokuševski je odigrao 11 utakmica za Oklahoma siti Blu, a prosečno beleži 8,1 poena uz 7,7 skokova i 4,5 asistencija.

Pokušavam da učim od prve utakmice. U G ligi više učestvujem u igri i imam ulogu nosioca, što mi pomaže. Razgovarao sam sa trenerom Dangnoltom i čim se G liga završi vratiću se u Tander. Dobiću šansu i na meni je da igram više i pomognem da pobeđujemo - poručio je Pokuševski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija