• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.03.2021

12:55

SVE JE SPREMNO ZA NBA OL STAR! Jokić u Lebronovom timu!

NBA

SVE JE SPREMNO ZA NBA OL STAR! Jokić u Lebronovom timu!

Podeli vest

Sedamdeseta NBA Ol star utakmica, između Tima Lebron i Tima Durent, u Stejtfarm areni u Atlanti, na programu je noćas od dva sata po srednjoevropskom vremenu


U startnoj petorci kapitena Lebrona Džejmsa biće i sprski centar Nikola Jokić, a tu su još Janis Adetokumbo, Luka Dončić i Stef Kari.


U Durentoj prvoj postavi su Kajri Irving, Bredli Bil, Džejson Tejtum, Kavaj Lenard i Džoel Embid.

Foto: AP/Photo

Lebron Džejms i Nikola Jokić u istoj ekipi



Rezerve u timu „Kralja“ su Džejlen Braun, Pol Džordž, Rudi Gober, Demijen Lilard, Kris Pol, Domantas Sabonis i Ben Simons, a u Durentovoj ekipi u su Majk Konli, Nikola Vučević, Džejms Harden, Zek Lavin, Zajon Vilijamson, Donovan Mičel i Džulijus Rendl.

Zbog mera sprečavanja širenja zaraze korona virusom, tradicionalna takmičenja u okviru Ol star vikenda biće održana tokom jednog dana.

Foto: USA Today

 



Takmičenje u veštinama i u brzom šutiranju trojki prethodiće Ol star meču (00.30 sati), dok će takmičenje u zakucavanjima biće održano u poluvremenu utakmice "svih zvezda".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija