• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

07:51

MONSTRUOZNA PARTIJA LUKE DONČIĆA! Slovenac pregazio Portland, Marjanoviću samo 5 minuta!  /VIDEO/

NBA

MONSTRUOZNA PARTIJA LUKE DONČIĆA! Slovenac pregazio Portland, Marjanoviću samo 5 minuta! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Dalasa ubedljivo su savladali Portland sa 132:92 u noći između nedelje i ponedeljka

Briljirao je Luka Dončić sa 37 poena za 29 i po minuta na parketu, uz šut 13/19 iz igre, odnosno 8/9 za tri poena, zabeležio je sedam skokova i četiri asistencije.

Ričardson ga je pratio sa 21 poenom, Lilard je ostao skromnih 19 poena.

Boban Marjanović je za pet minuta na parketu, došao je do dva poena, dva skoka uz asistenciju

 

Košarkaši Bruklina pobedili su Vašington sa 113:106 uz 28 poena Irvinga i 26 Hardena, dok je novi  tripl-dabl upisao Rasel Vestbruk, strelca 29 poena uz po 13 skokova i asistencija.

Deni Avdija, u taboru Vizardsa, za 11 minuta nije imao poen (dva šuta), samo je skok zabeležio.

Finiks je iskoristio osustvo Lebrona Džejmsa, Ejton i Buker su sa po 26 poena pobedili Lejkerse, kojima je Herel bio najbolji sa 23 poena i 10 skokova. Šruder je dodao 22 poena za Lejkerse, koji na raspolaganju nemaju ni Entonija Dejvisa.

Ipak, slavu je pokupio Kris Pol, koji je postao šesti igrač u NBA koji je premašio 10.000 asistencija. Pol je meč završio sa 11 poena, 10 skokova i 13 asistencija, a ispred njega su na listi jedino Džon Stokton, Džejms Kid, Stiv Neš, Mark Džekson i Medžik Džonson.

Jedini produžetak viđen je u Njujorku, pobedila je Filadelfija uz 24 poena Miltona, Klivlendovu pobedu nad Torontom kreirao je Sekston novom sjajnom partijom, sa 36 poena.

 

NBA, REZULTATI

 

Njujork - Filadelfija 100:101 p. p (88:88)

Finiks - Los Anđeles Lejkers 111:94

Portland - Dalas 92:132

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija