• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2021

07:44

CRNOGORAC JE JUNAK ČIKAGA! Vučević je nerešiva enigma, rat Karija i Tejtuma, Lejkersi jedva preživeli /VIDEO/

NBA

CRNOGORAC JE JUNAK ČIKAGA! Vučević je nerešiva enigma, rat Karija i Tejtuma, Lejkersi jedva preživeli /VIDEO/

Podeli vest

Nikola Vučević predvoido je Čikago Bulse do pobede protiv Klivlenda 106:96

Bulsi su na krilima  crnogorskog centra stigli do pobede posle pet vezanih pobeda. Crnogorac je spakovao Klivlendu 25 poena, šutirao iz igre 10/17, pogodio je i tri trojke iz pet pokušaja,imao i   sedam skokova i poedelio pet asistenicja. 

Najveća ispomoć Nikoli Vučeviću bio je Lauri Markanen, koji je ubacio 16 poena. Kod Klivlenda su se najviše istakli Kolin Sekston i Darijus Garland. Obojica su ubacila po 22 poena, a Garland je stigao i do dabl-dabl učinka imao je i 12 asistencija. Dabl-dabl učinak su ostvarili i Kevin Lav koji jeimao 14 poena i 11 skokova i Džaret Alen - 10 poena i 11 skokova.

Revolveraški obračun Golden Stejta i Bostona pripao je Seltikcima 119:114. Rat su vodili su Stef Kari i Džejson Tejtum. 

Kari je ubacio neverovatnih 47 poena, pogodio je 11 trojki iz 19 pokušaja, uhvatio sedam lopti ispod obruča i podelio tri asistencije.

Impresivan je bio i Džejson Tejtum. Predvodio je Seltiksa do pobede sa 44 poena (5/9 trojke) i sakupio je 10 skokova uz tri asistencije i dve ukradene lopte.

Iako si igrali bez Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, koji već duže vreme nedostaju zbog povrede, Los Anđeles Lejkersi pobedila su lidera Zapadne Konferencije NBA Lige, Jutu, rezultatom 127-115!

Lejkersi su slomili Jutu posle produžetka koji im je obezbedio Denis Šruder polaganjem na tri sekunde do kraja. Dramond je sa 27 poena i osam skokova bio najefikasniji u redovima Lejkersa, a partili su ga pomenuti Šruder i kaldvel-Poup sa po 25 ubačenih poena. Kuzma je imao 13, Harel 12, a Moris 10.

U ekipi Jute istakao se Džordan Klarkson koji je svom bivšem timu ubacio 27 poena. Iljasova je imao 20, koliko i Ingls koji je meč završio sa 14 asistencija. Hrvat Bojan Bogdanović zabeležio je 19 poena.

 

 

NBA,REZULTATI

Subota

LA Lejkers – Juta 127:115

Čikago – Klivlend 106:96

Vašington – Detroit 121:100

Boston – Golden Stejt 119:114

Milvoki – Memfis 115:128

Finiks – San Antonio 85:111

Atlanta – Indijana 19.00

Njujork – Nju Orleans 19.00

Majami - Bruklin 21.30


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija