• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2021

08:52

E ZATO JE ON NAJBOLJI! JOKIĆ Al Paćinovom rečenicom objasnio SAIGRAČIMA kako mogu do TITULE!

tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

NBA

E ZATO JE ON NAJBOLJI! JOKIĆ Al Paćinovom rečenicom objasnio SAIGRAČIMA kako mogu do TITULE!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavlja da oduševljava svet

Nakon što je delovalo da je teško moguće da neko podigne nivo košarke iz regularnog dela u plej-ofu, kada igra NBA sezonu, srpski centar se po ko zna koji put potrudio da dokaže suprotno. I kada preživite prepuni "Moda centar", Lilardovih 55 poena i 12 trojki u petom meču, onda sigurno znate šta radite! 

Jokić je, zajedno sa saigračima, eliminisao Portland u prvoj rundi plej-ofa NBA lige, a u narednoj će igrati protiv Finiks Sansa koji su izbacili branioca trofeja Los Anđeles Lejkerse

- Mislim da smo igrali fokusirano i kada su oni imali veliku prednost. Igrali smo zajedno, našu igru, pa smo u četvrtu četvrtinu ušli u egal meč i Monte i Ostin su doneli mnogo bitnih poena i Džamajkl Grin je odigrao fantastično, moram da ga pohvalim. Odličan povratak - rekao je Jokić nakon brutalne partije protiv Portlanda. 

Foto: Tanjug/AP

U prvom poluvremenu, srpski centar "nije imao svoj dan", ali je u drugom delu igre pokazao samo delić dvog raskošnog potencijala i sa 36 poena zatrpao koš Portlanda. 

- Porter se predao timu. Imao je vruću ruku u prvom poluvremenu i žrtvovao se zarad tima kasnije. Umrećemo kao pojedinci, a pobediti kao grupa. Kao u filmu Svaka Božija Nedelja "Any Given Sunday" - kazao je srpski as!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija