• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2021

11:11

GOTOVO JE! Micić ide u NBA ligu!

NBA

GOTOVO JE! Micić ide u NBA ligu!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Vasilije Micić po svemu sudeći naredne sezone odlazi u NBA ligu

Apsolutni MVP Evrolige (regularnog dela i "Fajnal fora") Vasilije Micić napušta redove Anadolu Efesa na kraju sezone kako bi proširio srpsku koloniju u NBA ligi! 

Micić je pred početak sezone potpisao ugovor sa Oklahoma Siti Tanderima, pričalo se da je već tada mogao "preko bare", ali je plej Anadolu Efesa napravio pametan potez što je ostao u Istanbulu. Iza srpskog reprezentativca je najbolja sezona u karijeri, a pored individualnih priznanja Efes je postao i prvak Evrope. 

Foto: AP PHOTO

Pojavile su se informacije da Micić možda neće u NBA ligu kako bi izbegao sudbinu brojnih evropskih igrača, ali je priče o potencijalnom ostanku u Istanbulu demantovao  generalni menadžer Efesa Alper Jilmaz

- Želimo da ih zadržimo, ali u situaciji u kojoj je odlazak u NBA postao tako jednostavan, ne znam kako možemo da sprečimo tako uspešne i dokazane igrače da nas napuste. Imaju želju da igraju u NBA i to u potpunosti zaslužuju. Ne znam da li će otići u slučaju dobre ponude, ali znam da su srećni u našem klubu. Ja ne mogu ništa da uradim ukoliko se odluče za NBA, ali mislim da igračima koji su nam toliko pomogli sada mi moramo da pomognemo da ostvare svoje snovpe. Naravno, izazovno će biti pronaći im zamene, ali jasno je da ne želimo da idu. Ukoliko to ipak urade, daćemo sve od sebe - rekao je generalni menadžer Efesa Alper Jilmaz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija