• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2021

11:26

BRUTALAN POKLON ZA JOKIĆA! MVP dobio strašnu mašinu! /FOTO/

NBA

BRUTALAN POKLON ZA JOKIĆA! MVP dobio strašnu mašinu! /FOTO/

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić postao je MVP NBA lige i dobio vrlo lep poklon

Ne od Denvera, tek ga od kluba očekuje maksimalan ugovor, kao nagradu uz najkorisnijeg igrača NBA lige dobio je Srbin automobil od 50.000 dolara!

Radi se o KIA Telluride, skupocenom SUV-u koji KIA kao sponzor MVP nagrade poklanja dobitniku. Tako je Jokić osim titule koju je njegov trener Majkl Meloun proslavio na sjajan način, dobio i nova kola.

Foto: AP PHOTO

 

Ovaj automobil ima približno 300 konjskih snaga, u njega može da stane sedmoro ljudi, a od 0-100 mu je potrebno samo sedam sekundi, imajući u vidu da teži ravno dve tone!

Foto: AP PHOTO

 

 

Inače, Jokić se već počastio Mercedosovim Brabusom 800 G63 AMG, vrednim oko 250.000 evra! Taj automobil ubrzava iz mesta do 100 kilometara na sat za pet sekundi, uz ograničenu maksimalnu brzinu 210 kilometara na sat.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija