• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2021

07:31

DURENT UBACIO 48 POENA, NA KRAJU IPAK BIO TRAGIČAR! Baksi posle velike borbe srušili Bruklin! /VIDEO/FOTO/

Tanjug/AP photo

NBA

DURENT UBACIO 48 POENA, NA KRAJU IPAK BIO TRAGIČAR! Baksi posle velike borbe srušili Bruklin! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Košarkaši Milvoki Baksa su u finale istoka (4:3) pošto su u majstorici savladali Netse u Bruklinu sa 115:111, posle produžetka

Tokom čitavog meča gledali smo rezultatsku klackalicu, dve zvezde, Durent i Adetokumbo, vodile su svoje timove, ali nijedan nije uspeo da napravi veću razliku.

Kevin Durent prešao je put od junaka do tragičara, prvo je obezbedio produžetak pogotkom iz okreta na ivici linije za tri poena,a onda je imao novi šut za pobedu, koji ipak nije uspeo da pretvori u koš.

Foto: Tanjug/AP photo

 

Durent je odigrao spektakularan meč, pogodio je za izjednačenje dve dvojke, ali nije bio junak. Midlton je promašio šut na 113:111, lopta je išla u ruke Durentu, ali je iz teške pozicije promašio čitav koš... 

Foto: Tanjug/AP photo

 

Proveo je Kevin Durent svih 53 minuta u igri, ali ni to nije vredelo. Meč je okončao sa 48 poena (17/36 iz igre), devet skokova i šest asistencija. Najbolji poenterski učinak u istoriji sedmih utakmica plej-ofa NBA lige.

Sa druge strane je Janis ubacio 40 poena, uz 13 skokova i pet asistencija, a na parketu je proveo 50 minuta. Kris Midlton imao 23 poena, 10 skokova, 6 asistencija i 5 ukradenih lopti, Dru Holidej 13 poena, 7 skokova i 8 asistencija, dok je Bruk Lopez dodao 19 poena.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija