• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2021

07:50

BOGDANOVA ATLANTA ŠOKIRALA MILVOKI! Skroman učinak povređenog Srbina, Jang odigrao BRUTALAN meč! /VIDEO/

Tanjug

NBA

BOGDANOVA ATLANTA ŠOKIRALA MILVOKI! Skroman učinak povređenog Srbina, Jang odigrao BRUTALAN meč! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Atlante napravili su brejk već u prvoj utakmici i poveli 1-0 u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije protiv Milvokija. Hoksi su u uybudljivom meču savladali Bakse rezultatom 116:113, uz skroman doprinos srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, koji je ipak nastupio uprkos povredi kolena

Trej Jang odigrao je fenomenalnu šutersku partiju sa 48 poena, uz 11 asistencija i sedam skokova.

Jedino je šutu za tri podbacio sa 4-13! Adetokumbo je upisao 34 poena, 12 skokova i devet asistencija, uz podršku Holideja, strelca 33 poena uz 10 asistencija.

Baksima je nedostajala bolja partija Midltona, koji je sveden na 15 poena uz šut 5-23, svih devet trojki je promašio, što je praktično i rešilo meč. Ipak, vodili u većem delu poslednje deonice, ali su posle 111:100 ispustili prednost i mini serija u slobodnim bacanjima presudila je u korist Atlante.

Bogdanović proveo dosta vremena na parketu, nije bio u centru pažnje kao u ranijim mečevima plej-ofa, ali je bilo vidno da igra iako je povređen...na terenu je proveo više od 27 minuta i za to vreme postigao četiri poena (1/6 iz igre, 0/2 trojke), uz tri skoka, dve asistencije i tri ukradene lopte.

Druga utakmica finalne serije na programu je u noći između petka i subote, takođe u Milvokiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija