• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2021

20:40

ADETOKUMBO DAO LAŽNO IME PA UPAO U PROBLEM! Ipak je dobio KLJUČ! /VIDEO/

NBA

ADETOKUMBO DAO LAŽNO IME PA UPAO U PROBLEM! Ipak je dobio KLJUČ! /VIDEO/

Podeli vest

Jedan od najboljih košarkaša na svetu, Janis Adetokumbo upao je u neprijatnu situaciju

Milvoki gubi sa 2:0 u finalnoj seriji od ekipe Finiksa, a Portal ,,Atletik'' je objasnio kako se Janis našao u velikom problemu.

- Veče pre prvog meča finala je izgubio ključ od sobe. Otišao je na recepciju gde je preko pleksiglasa, sa maskom na licu, tražio pomoć od radnice hotela. Dao je svoje lažno ime koje koristi, što poznate ličnosti često rade kako bi zaštitile privatnost - navodi se na početku teksta.

Radnica na recepciji je morala da ispoštuje protokol bez obzira što je ispred nje bio superstar.

- Ona je bila zbunjena, jer Janis nije imao nikakav dokument da to dokaže. Došlo je do nesporazuma, pa je njen kolega morao da se umeša, da interveniše i da pomogne da se problem reši. Sa oduševljenjem je rekao koleginici To je Janis. Adetokumbo je na sve to reagovao sa osmehom i strpljivo je čekao da dobije ključ za povratak u sobu - opisuju u tekstu.

To je potvrdio i grčki košarkaš kada su ga pitali zašto ne voli da razgovara sa medijima.

- Nije tačno, zaista volim da pričam sa svima vama, samo ne volim to da radim na ovim obaveznim konferencijama za štampu, mada i to morate da prihvatite, jer su deo svega. Eto, izgubio sam pre nekoliko dana ključ od sobe pa sam sa novinarom Semom pričao dvadesetak minuta - nasmejao se Adetokumbo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija